Klibi başına iş açtı! Zeynep Bastık'a binlerce lira para cezası kesildi

'Ara', 'Mod', 'Uslanmıyor Bu', Bırakman Doğru mu', 'Marlon Brando' gibi şarkılarıyla tanınan genç popçu Zeynep Bastık’ın yayınladığı video başına bela oldu. 29 yaşındaki şarkıcıya, Youtube kanalında yayınladığı klipte ‘alkollü içecek reklamı yaptığı’ gerekçesiyle 155 bin 712 TL cezası kesildi. Ayrıca 10 milyon izlenmesi olan video da yayından kaldırıldı.

Popçu Zeynep Bastık'ın geçtiğimiz yıl eylül ayında YouTube kanalında paylaştığı bir video başına iş açtı. Söz konusu video yüzünden Bastık'a para cezası kesildi.

155 BİN 712 TL CEZA KESİLDİ

Posta'nın haberine göre; Zeynep Bastık'ın YouTube kanalında 16 Eylül 2022'de yayınladığı video başına iş açtı. Alkollü içecek reklamı içeren klip için şarkıcıya 155 bin 712 TL ceza kesildi. 10 milyon izlenmesi olan video yayından kaldırıldı.

 

''MENTALİMİ TOPARLAMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYORUM''

Öte yandan, 11 ilde büyük yıkımlara sebep olan ve binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremlerin ardından sosyal medya hesabından günlük paylaşımlarına ara veren Zeynep Bastık, hayranlarının yoğun ısrarı üzerine bir fotoğraf karesini paylaştı. Ünlü şarkıcı 2,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabının hikaye bölümünden yayınladığı paylaşımında, hayranlarına olan özlemini ve üzüntüsünü dile getirdi.


Mental sağlığını toparlamakta güçlük çektiğini ifade eden Bastık, söz konusu paylaşımında şu ifadelere yer verdi: ''Yüzünü görelim, seni özledik' diyorsunuz. Ben de sizi çok özledim. Ama geçirdiğimiz bu kötü zamanlardan dolayı, mentalimi toparlamakta herkes gibi güçlük çektim, çekiyorum. Hepimiz süreci kendimizce atlatmaya çalaşıyoruz ama unutmuyoruz, unutmayacağız. Sadece yollar arıyoruz iyileşmek için. Hepimizin kalbi paramparça, zihni bulanık. Biliyorum. Birbirimizi sarıp, sarmalamaya ihtiyacımız var en çok da bunu biliyorum. Sevgiye ihtiyacımız var. Göz göze şifalanmaya ihtiyacımız var. Ben de kendimce buna hazırlanıyorum. Bir yere gitmedim, buralardayım. Biraz kabuğuma çekildim sadece. En kısa zamanda güzelliklerle sarılacağız birbirimize.''

Klibi başına iş açtı! Zeynep Bastık'a binlerce lira para cezası kesildi - Resim : 2

 

ZEYNEP BASTIK'DAN AYFER VE KARDEŞİNE YARDIM ELİ

Zeynep Bastık, depremin 99’uncu saatinde Kahramanmaraş’ta enkazdan sağ olarak çıkarılan Ayfer (15) ve e 101’inci saatte çıkarılan kardeşi Fatma'nın (13) hayatları boyunca eğitim masraflarını üstleneceğini duyurmuştu.

Klibi başına iş açtı! Zeynep Bastık'a binlerce lira para cezası kesildi - Resim : 3


Kurtarma sırasında Ayfer şarkıcı Zeynep Bastık’ın seslendirdiği 'Gül Beyaz Gül' şarkısını dinlemek istemiş ve Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye erleri de Afyer'e istediği şarkıyı cep telefondan açıp dinletmişti. Bu görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından konu ile ilgili Bastık, ''Ayfer'e ve kız kardeşine ulaştık. Ailesini, yakınlarını kaybettiğini öğrendik. Çok çok üzgünüm... En kısa sürede bir araya geleceğiz Ayfer'le. O şarkı, konser ne isterse... Kız kardeşiyle birlikte eğitim hayatları boyunca maddi manevi yanlarında olacağıma da söz veriyorum. Ayfer sayende tarifsiz duygular içindeyim... Sana ve kardeşine sarılmak için gün sayıyorum.'' açıklamasında bulunmuştu.

zeynep bastık

 

Klibi başına iş açtı! Zeynep Bastık'a binlerce lira para cezası kesildi ile ilgili etiketler Zeynep Bastık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.