KKTC’de Siyonist örgüte darbe! Chabad merkezi kapatıldı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 2008 yılından bu yana faaliyet gösteren, ”Kuzey Kıbrıs Yahudi Merkezi" halktan büyük tepki alıyordu. KKTC'de Siyonistlerin gizli işgalini organize ettiği ifade edilen ve yasa dışı merkezi faaliyetlerde bulunduğu ihbar edilen Chabad örgütünün Girne'deki yasa dışı merkezi, Girne Kaymakamlığı tarafından kapatıldı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

İsrail’in Gazze’de yaptığı inanılmaz insanlık dışı katliamlar aralıksız devam ediyor. İsrail’in Filistinlilere yaptığı korkunç soykırıma karşı, dünyanın her yerinde gösteriler yapılıyor ve tepkiler artıyor.

BİDEN VE NETANYAHU DESTEKLİ CHABAD ADLI ÖRGÜTE TEPKİ!

İsrail’e karşı bir çok ülkede tepkiler her geçen gün artarken, KKTC’de de çeşitli tepkiler başladı. İsrail kökenli ürünlerin ve banka kartlarının boykot edildiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde, 2008 yılından bu yana faaliyet gösterdiği bilinen, "Kuzey Kıbrıs Yahudi Merkezi" adlı yer, halktan büyük tepki alıyordu. Merkezi Tel Aviv’de bulunan ve “Gazze Kasabı” olarak anılan İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu’nun da üyesi olduğu Cahabat adlı Siyonist örgütün yasa dışı faaliyetlerde bulunduğu vurgulanıyordu.

KKTC’de Siyonist örgüte darbe! Chabad merkezi kapatıldı

“CHABAT KKTC’YE ÇIKARTMA YAPTI!”

KKTC Plandemi Platformu Sözcüsü Tuğçehan Ören, geçtiğimiz aylarda misyoner Yahudi tarikatı Chabat’a karşı rahatsız olduklarını ve bir gösteri yürüyüşü yapacaklarını açıklamıştı.

Ören açıklamasında, "ABD Biden destekli Chabat Yahudileri 2008 yılında ülkemize yaklaşık 200 civarında şirket ile geldi ve daha sonra da banka açtı. Para transferlerini bu banka üzerinden yaparak, KKTC’de gizli işbirlikçi avukat ve siyasiler ile topraklarımızı parsel parsel satın aldılar. İlk başta KKTC 'nin doğusunda belirgin hale gelirken, şimdi Girne'nin Lapta bölgesine kendi içinde resmi, KKTC’ye göre illegal Hahamları ile tarikatlarını genişletiyorlar. 

Son olarak kurmuş olduğu emlak şirketleri üzerinden almış olduğu arazi ve yapmış olduğu binaları sadece kendi insanlarına satıyorlar.

Bizim buradan anlayacağımız İsrail karşı kıyısı olan KKTC 'ye yeni bir Siyonist yapı inşa ediliyor. İkinci bir Yahudi bir devleti kurma yönünde emin adımlarla ilerliyorlar.” şeklinde konuşmuştu.

KKTC’de Siyonist örgüte darbe! Chabad merkezi kapatıldı - Resim : 2

KKTC’DE SİYONİST CHABAD ÖRGÜTÜNE DARBE!

Öte yandan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde faaliyet gösteren, ”Kuzey Kıbrıs Yahudi Merkezi" ile ilgili bir gelişme yaşandı.

KKTC'de Siyonistlerin gizli işgalini organize ettiği ifade edilen ve yasa dışı merkezi faaliyetlerde bulunduğu ihbar edilen, Chabad örgütünün Girne'deki yasa dışı merkezi, bu sabah Girne Kaymakamlığı tarafından kapatıldı.

Siyonist Chabad Örgütü’nün merkezinin kapatılması halk arasında olumlu karşılandı. Ancak KKTC kamuoyu ve halk bu somut adımın devam etmesi gerektiğini belirterek, ”Bu tabii ki yetmez. Özellikle İsrail ile bağlantılı kişilerin vatandaşlığı iptal edilmeli, ayrıca şirketlerine el konmalı, hatta aldıkları araziler kamulaştırılmalı.” şeklinde görüş bildirdiler.

KKTC’de Siyonist örgüte darbe! Chabad merkezi kapatıldı ile ilgili etiketler Siyonizm İsrail KKTC
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.