KKTC’de CHABAD oyunu: ABD'ye kaçan siyonist haham Girne'de yeni yer açtı!

KKTC’de Filistin modeli uygulamak istediği anlaşılan yasa dışı CHABAD adlı siyonist örgütün yeni bir oyunu ortaya çıktı. Halktan gelen büyük tepkiler üzerine CHABAD’ın Girne’deki yeri kapatıldı.Paniğe kapılan siyonist haham Hillel Azimov ise ABD’ye kaçtı. Ancak Azimov’un dört gün önce gizlice KKTC’ye geldiği ve Girne’de bir evde yeniden siyonist faaliyetlere başladığı iddia edildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

KKTC’de 2008 yılından bu yana faaliyet gösteren,”Kuzey Kıbrıs Yahudi Merkezi" halktan büyük tepki alıyordu.

KKTC’DE SESSİZ YAHUDİ İŞGALİ CHABAD ORGANİZE EDİYOR!

İsrail Başbakanı Netanyahu’nun da üye olduğu iddia edilen siyonist CHABAD adlı örgütün KKTC'nin İskele ve Girne Bölgesi ile diğer yerlerde gizli işgali organize ettiği ifade ediliyordu.Aynı örgütün izinsiz açılan merkez binasında çeşitli yasa dışı faaliyetlerde bulunduğu resmi kurumlara ihbar edildi. KKTC’de Filistin modeli uygulamak istediği anlaşılan CHABAD adlı örgütünün Girne'deki merkezi geçtiğimiz günlerde Girne Kaymakamlığı tarafından kapatıldı.

KKTC’de CHABAD oyunu: ABD'ye kaçan siyonist haham Girne'de yeni yer açtı!


SİYONİST HAHAM AZİMOV KAÇTIĞI ABD’DEN GİZLİCE GİRNE’YE GELDİ


KKTC’deki yasadışı çalışmaları dünyanın bir çok ülkesinden gelen zengin yahudilere arazi ve konut alımını organize ettiği belirlenen siyonist haham Hillel Azimov ise birden bire ortadan kayboldu.

Yapılan araştırmada Kıbrıs’ın turistik Girne Şehri’nde örgütün kullandığı merkez binasının deşifre olmasından Azimov’un apar topar ABD’ye kaçtığı anlaşıldı.

Bir süre Amerika’da kalan haham Hillel Azimov’un geçtiğimiz günlerde gizlice yeniden Girne’ye geldiği belirlendi.

KKTC’de CHABAD oyunu: ABD'ye kaçan siyonist haham Girne'de yeni yer açtı! - Resim : 2


HAHAM GİRNE’DE YENİDEN CHABAD İÇİN GİZLİ GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

KKTC’de medyanın araştırmasında siyonist haham Azimov’un Girne’de CHABAD’ın kapatılan merkez binanın bir kaç sokak uzağında Karaoğlanoğlu Şehit Cafer Hasan Caddesi Ahmet kalfa Sokak’daki bir evde saklandığı ortaya çıktı.

Azimov’un Girne’deki evde yeniden siyonist faaliyetlere başladığı iddia edildi. SuperHaber’in güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre, siyonist haham Azimov Girne’deki yeni yerinde görüşmelerini dikkat çekmemek için özellikle gece saatlerinde yaptığı belirlendi.

İşte CHABAD’ın yeni yeri...

KKTC’de CHABAD oyunu: ABD'ye kaçan siyonist haham Girne'de yeni yer açtı! - Resim : 3

KKTC’de CHABAD oyunu: ABD'ye kaçan siyonist haham Girne'de yeni yer açtı! - Resim : 4

KKTC’de CHABAD oyunu: ABD'ye kaçan siyonist haham Girne'de yeni yer açtı! - Resim : 5


UBP MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK CHABAD TABELASINI İKİ AYDA İNDİRTEBİLDİ

İktidardaki Ulusal Birlik Partisi (UBP) İskele İlçesi Milletvekili Yasemin Öztürk, CHABAD’ın kapatılması için çok uğraş verdi. Milletvekili Öztürk, siyonist örgütün tabelasını ısrarlı takibi ile ancak iki ayda indirtebildi.

Öztürk geçen hafta CHABAD’ın Girne’de kapatılan merkezi önünde bir açıklama yaparak, ”Ülkemizdeki örgütlü taşınmaz ve toprak alınmasının, bu evden yapıldığını tüm kamuoyuna ihbar ediyorum. KKTC’de kimsenin haberi yok. Ülkemizde CHABAD’ı istemiyoruz. Bu ev tamamen mühürlensin ve CHABAD temsilcisi Azimov’un deport edilmesi ile ilgili müracaatım var.Yerine getirilsin.KKTC, Gazze’de çocukları öldüren soykırım yapan bir örgüte ev sahipliği yapamaz.Bu şeytani örgüte satacak bir karış toprağımız yok!” dedi.

KKTC’de CHABAD oyunu: ABD'ye kaçan siyonist haham Girne'de yeni yer açtı! ile ilgili etiketler İsrail KKTC
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.