Kızlarını Adnan Oktar'ın programında görünce neye uğradığını şaşırdı...

Avusturya'nın başkenti Viyana'da yaşayan Elvan Koçak (44) uzun zamandır haber alamadığı 2 kızını televizyonda Adnan Oktar´ın programında gördü. Türkiye'ye gelerek suç duyurusunda bulundu. Elvan Koçak'ın ifadesine SuperHaber ulaştı...

Elvan Koçak, 7 yıl önce ayrıldığı eşi Gülperi T.'nin birlikte Türkiye'ye geldiği çocukları Ş.K. (19) B.K. (17) ve oğlu M.K'dan (17) uzun süre haber alamadığını, bir akrabalarının "Senin kızların Adnan Oktar'ın yanında TV şov yapıyorlar" uyarısıyla yıkıldığını söyledi.

'OTELDE ALIKONULDUKLARINI DUYUYORUM'

Avusturya Jugendamt (Gençlik Dairesi) ve savcılığına da durumu bir şikâyet dilekçesiyle bildirdiğini ifade eden Koçak şöyle konuştu:
"Kızlarım Viyana'da iyi bir eğitim görüyorlardı. B. okul birincisi bir çocuk. Eğitimlerini yarıda bırakıp Adnan Oktar tarafından yeri belli olmayan bir otelde alıkonulduklarını duyuyorum. Çocuklarımdan sadece Ş. mesajlarıma cevap veriyor. O mesajları da kızımın yazdığına inanmıyorum. Çünkü Ş.'nin Türkçesi ve yazım tarzına uymuyor."

APAR TOPAR TÜRKİYE'YE GELDİ

Ağırlıklı olarak Adnan Oktar'ın şov ve yorumlarının yayınlandığı televizyon kanalı A9'da kızlarının Oktar ve taraftarlarınca 'kedicik' diye adlandırılan diğer kızlarla birlikte gören baba Koçak apar topar Türkiye'ye gelerek hukuki mücadeleyi başlattı.

adnan_2

İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'na giderek eski eşi Gülperi K. ve Adnan Oktar hakkında suç duyurusunda bulunan Koçak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan da yardım istedi. Koçak, "Kızlarımın aklını çelmişler. B.'nin ikizi olan oğlum M.'yi de aynı şeyleri yapacaklar. Lütfen daha reşit bile olmayan çocuklarımı bu ne olduğu belirsiz gruptan kurtarın" dedi.

İŞTE KOÇAK'IN İFADESİ!

ifade

AVUSTURYA BASININDA DA HABER OLDU

Ş. ve B. kardeşlerin Viyana'dan sessiz sedasız ayrılıp, annelerinin teşvikiyle televizyon şovlarına katıldıklarını yazan Avusturya basını olayı manşetlerine taşıdı. Österrecih gazetesi, haberi "Viyanalı baba kızlarını skandal TV şovunda buldu" başlığıyla okurlarına duyurdu.

babuna

BABUNA AİLESİYLE GÜNDEME GELMİŞTİ

Hayatını kaybeden Prof. Dr. Cevat Babuna'nın Adnan Oktar hakkında ortaya attığı iddialar günlerce konuşulmuştu. Prof. Dr. Cevat Babuna, Adnan Oktar için "Çocuklarımın beynini yıkadı. Onun yüzünden mutlu ailemiz dağıldı" demişti. Cevat Babuna, çocuklarının bazı gayrimenkulleri Adnan Oktar’ın üzerine geçirdiklerini öne sürmüştü. Adnan Oktar'ın yanında olan çocukları ise babaları Babuna’yı “Organ kaçakçısı” olmakla suçlamıştı.

Kızlarını Adnan Oktar'ın programında görünce neye uğradığını şaşırdı... ile ilgili etiketler Adnan Oktar baba kızlar şikayet
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.