Kız öğrencileri sekse en kolay ikna edilen üniversiteler

Japonya'da yayınlanan "Spa!" dergisi skandal bir sıralama yayınladı. "Kız öğrencileri sekse ikna etmenin ne kadar kolay olduğu" üniversiteler listesi yapan dergi eleştiri yağmuruna tutuldu

"Spa!" isimli haftalık dergi tarafından hazırlanan ve 25 Aralık'ta yayınlanan liste, sosyal medyada büyük tepki topladı. Kadınlar başta olmak üzere kullanıcılar, derginin özür dilemesi ve derginin yayınının durdurulması için kampanya başlattı.

change.org üzerinden de imza kampanyası başlatan kullanıcılar, derginin kadınlara yönelik saygısızlıkta bulunduğunu ve onları objeleştirdiğini söyledi. İmza kampanyasına destek verenlerin sayısı ise 28 bini aştı.

Kız öğrencileri sekse en kolay ikna edilen üniversiteler

Derginin yazı işleri ise, yaptığı açıklamada "Dergide kadınlarla nasıl samimi olunacağını hassas bir dille ve gerçek üniversite isimleriyle birlikte kullanarak yaptığımız listenin okurlarımızı kızdırdığı için özür diliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

Kız öğrencileri sekse en kolay ikna edilen üniversiteler ile ilgili etiketler Japonya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.