'Kızım' dizisiyle ilgili beklenmedik karar!

İlk bölümüyle reyting listesine ikinci sıradan girerek başarılı bir başlangıç yapan Kızım dizisinin yayın tarihi bir anda değişti.

Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu TV8, 'Jet Sosyete'nin ardından 'Kızım' dizisiyle yeni sezona iddialı bir giriş yapmayı planlıyor.

'Kızım'ın ilk bölümü geçen hafta çarşamba günü ekrana gelirken büyük bir izleyici kitlesine ulaştı ve reytinglerde 2. sırada yer aldı. Fakat, Acun Ilıcalı flaş bir karar alarak, dizinin yayın gününü cuma gününe çekti.

'KIZIM' DİZİSİNİN YAYIN GÜNÜ NEDEN DEĞİŞTİ?

Çarşamba akşamları 'Sen Anlat Karadeniz' ve 'Diriliş Ertuğrul' dizilerine rakip olarak konulan 'Kızım' dizisinin gününün yanlış olduğu sıklıkla yazılmıştı.

Henüz resmi bir açıklama yok ama Acun Ilıcalı ve TV8 yetkilileri, bu yorumları dikkate almış olacak ki 'Kızım' dizisinin günü değiştirildi.

Kızım, artık cuma akşamları izleyici ile buluşacak.

'Kızım' dizisiyle ilgili beklenmedik karar! ile ilgili etiketler Kızım cuma yayın günü
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.