Kızılyıldız'da Milos Milojevic Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu: Rakip tehlikeli ve güçlüydü...

Kızılyıldız Teknik Direktörü Milos Milojevic, Avrupa Ligi'nde bir başarı daha elde ettiklerini belirterek, "Oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. İyi taktik hazırladık ve bunu uyguladık. Rakip de teknik olarak tehlikeli ve güçlüydü." dedi.

Kızılyıldız Teknik Direktörü Milos Milojevic ise Avrupa Ligi'nde bir başarı daha elde ettiklerini belirterek, "Oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. İyi taktik hazırladık ve bunu uyguladık. Rakip de teknik olarak tehlikeli ve güçlüydü." dedi.

''YÜZDE 50 ŞANSIMIZ VAR''

İyi taktik yaptıklarını aktaran Milojevic, "Kolay değildi bu maç. 35 metre üzerinden gol yedik. Daha sonra taktik değiştirdik. Topu yeterince tuttuk. Rakip her zaman topu tutmamıza izin vermedi. Bizim oyuncular ne kadar iyi olduklarını gösterdi. Avrupa Ligi'nde kalmak için yüzde 50 şansımız var. Keşke Monaco'ya karşı 1 puan kazansaydık. Ama ben bu maç için memnunum." ifadelerini kullandı.

Kızılyıldız'da Milos Milojevic Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu: Rakip tehlikeli ve güçlüydü... ile ilgili etiketler Kızılyıldız Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.