KızılOrdu Korosu konserinin iptali için kampanya başlattılar

İdlip'te gerçekleşen kimyasal katliamın ardından, Rus KızılOrdu Korosu'nun İstanbul konserinin iptali için sosyal medyada kampanya başlatıldı.

İdlip'te Esed rejiminin kimyasal gazlı katliamının ardından Rusya'nın tutumu vatandaşlardan büyük tepki aldı.

Tepkilerden nasibini Aleksandrov Rus Kızılordu Korosu da aldı. 7-8 Nisan tarihlerinde Cemal Reşit Rey sahnesinde konser vermesi planlan koronun bu organizasyonun iptal edilmesi için sosyal medyada kampanya başlatıldı.

KatilOrduKoroso hashtagiyle başlatılan kampanyaya bir çok vatandaş destek verdi. Sosyal medya hesaplarından binlerce paylaşım yapan vatandaşlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin konser organizasyonunu iptal etmesini istedi.

İdlip'te yaşanan katliamın görsellerini paylaşan kullanıcılar Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı da mesaj yağmuruna tuttu.

Yapılan paylaşımlarda vatandaşlar ''Çocuklarımızın katledilmesine engel olamadık. Ama kutlamasını topraklarımızda yapılmasına müsaade etmeyeceğiz'' şeklinde ifadeler kullandı.

Konser organizasyonunun iptal edilip, edilmeyeceği büyük merak konusu.

İşte o paylaşımların bazıları...

KızılOrdu Korosu konserinin iptali için kampanya başlattılar ile ilgili etiketler Konser Kampanya kızılordu korosu iptal
GÜNÜN VİDEOSU

Kozmetik mağazasının indirim gününde kadınlar birbirine girdi! Saç saça baş başa kavga kamerada...

Zincir kozmetik mağazasının indirimi sonrası çoğu şubede izdiham yaşandı, bazı şubelerde kadınlar saç saça baş başa kavga etti.