Kızılcık Şerbeti dizisinin Nursema'sını gören Kadir Ezildi, espriyi patlattı!

Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Nursema karakteri ile izleyenlerden tam not olan Ceren Yalazoğlu Karakoç ile Kadir Ezildi bir ödül töreninde karşılaşınca olanlar oldu. Nursema'yı eline geçiren Kadir Ezildi, kendini tutamayıp o soruyu sordu.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema karakterine hayat veren Ceren Yalazoğlu Karakoç ile En Hamarat Benim yarışmasının sunucu Kadir Ezildi'nin diyaloğu gündem oldu.

Dizinin son bölümünde Nursema'nın gelinliği gündem olmuştu. Dizinin Nursema'sını gören Kadir Ezildi, kendini tutamadı ve espriyi patlattı.

Ezildi, ''Allah'ını seversen, o son bölümdeki gelinliği nerden buldum bacım?'' sorusu karşısında gülme krizine giren Karakoç, ''Umut aldı, parası yok. Napayım?'' dedi.

O anlar sosyal medyada da gündem oldu ve ikiliye beğeni yağdı.

Kızılcık Şerbeti dizisinin Nursema'sını gören Kadir Ezildi, espriyi patlattı! ile ilgili etiketler Ceren Yalazoğlu Kadir Ezildi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.