Kızılcık Şerbeti dizisinin Nursema'sını gören Kadir Ezildi, espriyi patlattı!

Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Nursema karakteri ile izleyenlerden tam not olan Ceren Yalazoğlu Karakoç ile Kadir Ezildi bir ödül töreninde karşılaşınca olanlar oldu. Nursema'yı eline geçiren Kadir Ezildi, kendini tutamayıp o soruyu sordu.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema karakterine hayat veren Ceren Yalazoğlu Karakoç ile En Hamarat Benim yarışmasının sunucu Kadir Ezildi'nin diyaloğu gündem oldu.

Dizinin son bölümünde Nursema'nın gelinliği gündem olmuştu. Dizinin Nursema'sını gören Kadir Ezildi, kendini tutamadı ve espriyi patlattı.

Ezildi, ''Allah'ını seversen, o son bölümdeki gelinliği nerden buldum bacım?'' sorusu karşısında gülme krizine giren Karakoç, ''Umut aldı, parası yok. Napayım?'' dedi.

O anlar sosyal medyada da gündem oldu ve ikiliye beğeni yağdı.

Kızılcık Şerbeti dizisinin Nursema'sını gören Kadir Ezildi, espriyi patlattı! ile ilgili etiketler Ceren Yalazoğlu Kadir Ezildi
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.