Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa'ya partner geliyor! Kaan Taşaner kadroya dahil oldu

Kızılcık Şerbeti dizisinde Sıla Türkoğlu'nun canlandırdığı Doğa'ya partner geliyor! Ünlü oyuncu Kaan Taşaner Kızılcık Şerbeti dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Sibel Taşçıoğlu, Ceren Karakoç Yalazoğlu, Evrim Alasya ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın başrollerinde yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa'ya partner geliyor! Kaan Taşaner kadroya dahil oldu

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, yeni bölümde Kıvılcım'ın kızının imam nikahı kıyıp tesettüre girmesinin ardından sinir krizi geçirmesinin yanı sıra Ertuğrul ve Mihri diziye veda edecek. Doğa ile boşanan Fatih, annesinin desteğiyle yakınlaştığı Görkem'le nikah masasına oturmaya hazırlanırken Doğa'nın hayatına da yeni isim giriyor. Boşandıktan sonra kızıyla annesinin evine yerleşen Doğa, yeni bir isimle tanışıyor. Doğa'nın tanıştığı ismi ise başarılı oyuncu Kaan Taşaner oynayacak. Taşaner'in karakterinin adı ise henüz belli değil.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa'ya partner geliyor! Kaan Taşaner kadroya dahil oldu - Resim : 2

 

Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa'ya partner geliyor! Kaan Taşaner kadroya dahil oldu ile ilgili etiketler Kızılcık Şerbeti
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.