Kızılcık Şerbeti dizisi için karar açıklandı! Kızılcık Şerbeti final kararı netleşti mi?

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti için final kararı açıklandı mı? Yapımcı ve kanaldan Kızılcık Şerbeti dizisinin finali ile ilgili karar açıklandı mı? İşte Kızılcık Şerbeti dizisi ile ilgili tüm detaylar...

Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti, izleyicilere heyecanlı anlar yaşatmaya devam ediyor. Ancak dizi son zamanlarda dizinin final yapacağına dair söylentiler yayıldı. İşte Kızılcık Şerbeti final kararına ilişkin detaylar...

KZILCIK ŞERBETİ OYUNCULARI KİM?

Gold Film'in yapımını üstlendiği ve Faruk Turgut'un yapımcılığını yaptığı bu sevilen dizide Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı gibi önemli isimler yer alıyor.

REYTİNGLER DÜŞER Mİ?

Dizide Abdullah karakterine hayat veren Settar Tanrıöğen, kısa süre önce beyin kanaması geçirdi ve bu durum dizinin geleceğini belirsiz hale getirdi.

Alev ve Apo karakterlerinin aşk hikayesi dizinin reytinglerine olumlu katkı sağladığı için, Tanrıöğen'in dizide olamayacağı düşünülerek reytinglerin düşeceği endişesi yaşanıyor.

Beyin kanaması nedeniyle Settar Tanrıöğen'in dizide olamayacağı iddiaları, diziye erken sezon finali yapılacağı spekülasyonlarına yol açtı. Ancak ünlü oyuncunun sağlığına kavuşmasıyla dizi devam edebilir.

Bir diğer iddia ise Alev ve Apo karakterlerinin boşanarak yurt dışına gönderileceği yönünde.

Kızılcık Şerbeti dizisi için karar açıklandı! Kızılcık Şerbeti final kararı netleşti mi? ile ilgili etiketler Kızılcık Şerbeti Show TV
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.