Kızılcık Şerbeti 29. bölüm 2. fragmanı yayında! Kıvılcım ölüyor mu? Doğa intikamını alıyor!

Show TV ekranlarının büyük bir heyecanla izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti, bu cuma yayınlanacak yeni bölümün sonunda sezon finaline girecek. Kızılcık Şerbeti'nin sezon finalinin fragmanı da izleyicilerle buluştu. İşte, Kızılcık Şerbeti sezon finali fragmanı! Kızılcık Şerbeti son bölümde neler olacak? Ayrıntılar haberimizde...

Kızılcık Şerbeti dizisi bu hafta sezon finaliyle ekranlara gelecek. Show Tv'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti'nin 29.bölüm 2.fragmanı resmi YouTube hesaplarından yayınlanmıştır. Kızılcık Şerbeti'nin son bölümünde Nursema ve Umut evlilik heyecanını yaşarken, Doğa; Fatih'in Aylin'le olan ilişkisini kanıtlamak için planını uygulamaya başlıyor. Kıvılcım ile Ömer'in de kaza yaptığı ve kazada 1 ölünün 1 de yaralının olduğu ortaya çıkıyor. 

 Kızılcık Şerbeti 29. bölüm 2. fragmanı yayında! Kıvılcım ölüyor mu? Doğa intikamını alıyor!

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Oğlunun farklı davranışlarından şüphelenerek onu takip eden Abdullah, Fatih'in, Aylin'le görüştüğünü öğrenmiştir. Abdullah bu ilişkinin devam etmemesi konusunda net bir tavır takınacaktır ki bu da aslında Fatih'in yapmak istediği ve bunun için çabaladığı ancak Aylin'in türlü oyunlarla asla izin vermediği bir durumdur. Fatih olayı toparlamaya çalışırken tek derdi hiçbir şey bilmediğini sandığı Doğa'nın konuyu öğrenmemesidir.

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ekranların büyük bir heyecanla izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin son bölümünde Doğa, Fatih'in kendisini aldattığını ispatlayacak belgeleri toplayarak boşanmak istediğini söylüyor. 

Kızılcık Şerbeti 29. bölüm 2. fragmanı yayında! Kıvılcım ölüyor mu? Doğa intikamını alıyor! - Resim : 2

Fatih'in annesi Pembe Hanım ise, Doğa'nın gösterdiği fotoğraflar karşısında çileden çıkıyor.

Kızılcık Şerbeti sezon finali fragmanını sizler için haberimize ekledik... 

Kızılcık Şerbeti 29. bölüm 2. fragmanı yayında! Kıvılcım ölüyor mu? Doğa intikamını alıyor! ile ilgili etiketler Kızılcık Şerbeti
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.