Kızılay'dan Ülker'e "korona" teşekkürü

Türkiye'nin köklü firmalarından Ülker, dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgınına karşı fedakarca mücadele veren sağlık çalışanlarını bu süreçte yalnız bırakmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde başlatılan 'Mili Dayanışma Kampanyası'na tam destek veren Ülker'in sağlık personeline katkılarına bugün Türk Kızılayı'ndan teşekkür geldi

Çin'den dünyaya yayılan ve Türkiye'yi de etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı mücadele eden sağlık çalışanlarını Ülker yalnız bırakmadı.

Ülker’in çatı kuruluşu Yıldız Holding; Bezmialem Üniversitesi Hastanesi’nde kullanılmak üzere yoğun bakım monitörü, EKG cihazı, defibrilatör, laringoskop, videolaringoskop, steteskop ile dezenfektan ürünleri de dâhil 3 bin adetlik malzeme bağışı yaptı.

Ülker, ayrıca Kızılay’la iş birliğine gidip karantina altında bulunan 20 bin kişiye gıda ürünlerini ulaştırdı.

TEŞEKKÜR MESAJI

Tüm dünyayı etkileyen koronavirüs mücadelesinde canla başla hizmet veren sağlık çalışanlarının yanında olan Ülker'e Türk Kızılayı'ndan bir teşekkür mesajı geldi.

Kızılay'ın sosyal medya hesaplarında bugün Ülker'in faaliyetlerinin paylaşıldığı bir video, "Her zaman ve bu zorlu süreçte yanımızda olan Ülker'e en içten teşekkürlerimizle... Bu Hilal #SeninleVar #Ülker" mesajı ile paylaşıldı.

Kızılay'dan Ülker'e "korona" teşekkürü ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona Ülker Kızılay Yıldız Holding
GÜNÜN VİDEOSU

Eyüpsultan'da müdürü öldüren yabancı uyruklu öğrencinin yeni görüntüleri ortaya çıktı!

Eyüpsultan'da okul müdürünü silahla vurarak öldüren yabancı uyruklu öğrencinin okula giriş-çıkış anına ait görüntüler ortaya çıktı.