'Kızılay nerede' diye soran İYİ Partili Çıray'a Kerem Kınık'tan yanıt!

İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, sosyal medya hesabından Kızılay'ı hedef alarak, "Yardım etmesi, yardımları koordine etmesi gereken Kızılay nerede?" paylaşımında bulundu. Çıray'ın bu paylaşımına Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık'tan yanıt gecikmedi. Kınık, "Sayın Aytun Çıray. 7 il 52 noktada 2.408 Kızılaycı ile şu ana kadar 184.931 kişiye beslenme ve insani destek sağladık. Bir hekim olarak gönüllümüz olmak isterseniz +1 sizinle daha güçlü oluruz. Saygılar" dedi.

Türkiye, son bir haftadır yurdun dört bir tarafında çıkan orman yangınlarıyla mücadele ediyor. Yangın felaketi üzerinden siyasi rant oluşturmaya çalışan muhalefet ise çalışmaları ve hükümeti hedef almaya devam ediyor.

MUHALEFETTEN YENİ ALGI

Son olarak İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray tarafından Kızılay hedef alındı. Sosyal medya hesabından "Bu kadar ev yanıyor ve insanlarımız tahliye ediliyor. Yardım etmesi, yardımları koordine etmesi gereken Kızılay nerede?" paylaşımında bulunan Çıray, Kızılay'ın yangından etkilenenlere destek vermediği algısı oluşturmaya çalıştı.

'Kızılay nerede' diye soran İYİ Partili Çıray'a Kerem Kınık'tan yanıt!

KIZILAY'DAN ÇIRAY'A CEVAP

Çıray'ın bu sözlerine Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık "Sayın Aytun Çıray. 7 il 52 noktada 2.408 Kızılaycı ile şu ana kadar 184.931 kişiye beslenme ve insani destek sağladık. TAMP çerçevesinde paydaşlarımızla koordineyiz. Bir hekim olarak gönüllümüz olmak isterseniz +1 sizinle daha güçlü oluruz. Saygılar" yanıtını vererek Kızılay'ın yürüttüğü çalışmalarla bilgi verdi.

PAYLAŞIMINI KALDIRMADI

Bu cevap üzerine Çıray, tweetini silmeden "Açıklamanız için teşekkür ederim. Buna memnun oldum" geri dönüşünü yaptı.

'Kızılay nerede' diye soran İYİ Partili Çıray'a Kerem Kınık'tan yanıt! ile ilgili etiketler İYİ Parti Türk Kızılayı Kerem Kınık aytun çıray
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.