Kızılay halka arz ne zaman? Kızılay kaç lot verir? Kızılay arz fiyatı ne kadar?

Türkiye'nin önde gelen soda markalarından biri olan Kızılay İçecek, 2023'ün ilk günlerinde heyecanla beklenen bir haberle gündeme geldi. Şirket, sermaye artırımı yoluna giderek hisselerini halka arz etmeye hazırlanıyor. Bu önemli gelişmenin ardından Kızılay'ın kaç lot vereceği ve halka arz tarihinin ne zaman olacağı merak ediliyor. Peki, Kızılay halka arz ne zaman? Kızılay kaç lot verecek? Kızılay halka arz fiyatı ne kadar? Kızılay borsa kodu ne? İşte Kızılay İçecek halka arz ayrıntıları...

Borsa, halka arzları canlı bir şekilde sürdürüyor ve 2023'ün ilk halka arz haberi Kızılay İçecek tarafından duyuruldu. Şirket, sermaye artırımını gerçekleştirerek, 9 milyon TL değerindeki hissesini halka arz etme kararı aldı. Peki, Kızılay halka arz ne zaman? Kızılay kaç lot verecek? Kızılay halka arz fiyatı ne kadar? Kızılay borsa kodu ne? Detaylar haberimizde...

Kızılay halka arz ne zaman? Kızılay kaç lot verir? Kızılay arz fiyatı ne kadar?

KIZILAY İÇECEK HALKA ARZ NE ZAMAN?

Kızılay İçecek'in halka arzı için belirlenen tarih henüz net olarak açıklanmasa da, firma sermaye artırımı yoluyla ihraç edilecek yeni hisselerin halka arz edilmesi için harekete geçiyor. Şirket, bu halka arz ile önemli bir gelir kaynağı elde etmeyi hedefliyor.

KIZILAY HALKA ARZ AYRINTILARI

İhraç edilecek yeni hisselerin getireceği fonlar, büyük ölçüde şirketin büyümesini ve yeni yatırımları finanse etmek için kullanılacak. Özellikle şişe tedariki ve kapasite artışı gibi işletme sermayesi ihtiyaçlarına odaklanılacak. 2021 yılında yaşanan şişe arz sıkıntısını aşmak ve iş hacmini büyütmek için elde edilecek net gelirlerin %10'luk bir kısmı bu amaçla kullanılacak.

KIZILAY KAÇ LOT VERİR?

Kızılay İçecek'in halka arzı için belirlediği detaylar şu şekilde:

Satılacak Pay Miktarı: 9.000.000 hisse

Dağıtım Şekli: Eşit dağıtım yöntemiyle

Tahsisat Oranı: Açıklanmadı

Fiyat İstikrarı İşlemleri: Planlanıyor

KIZILAY İÇECEK NEDEN HALKA ARZ OLUYOR?

Kızılay İçecek, halka arzdan elde edeceği gelirin yaklaşık %25'ini Girişim Sermayesi Yatırım Fonu (GSYF) bünyesinde Şişelenmiş ve Paketlenmiş Su üretimi yaparak ulusal bir 'Kızılay Su" markası oluşturmak amacıyla kullanmayı hedefliyor. Bu yatırım, GSYF'nin tek yatırımı olacak ve 2023 yılında başlaması planlanıyor.

KIZILAY İÇECEK NEDİR?

Kızılay İçecek, güçlü kurumsal yapısı, ileri teknolojiye sahip fabrikaları, sürekli kalite anlayışı ve Ar-Ge çalışmalarıyla içecek sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olarak öne çıkıyor. Şirket, Afyonkarahisar ve Erzincan kaynaklarından elde ettiği mineral kaynağını 17 farklı lezzette tüketiciye sunuyor. Ürün çeşitleri arasında Sade Maden Suyu, Doğal Aromalı Maden Suyu, Meyveli Maden Suyu, Gazoz ve Limonata bulunuyor.

Kızılay halka arz ne zaman? Kızılay kaç lot verir? Kızılay arz fiyatı ne kadar? ile ilgili etiketler Kızılay
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.