Kızı cinsel istismara uğrayan baba: 50 milyon teklif ettiler

Kızı sapık sözde şeyhin tacizine uğrayan baba kendisine olayı kapatması için 50 milyon TL teklifte bulunulduğunu iddia etti. Reddedince de ölüm tehditleri aldıklarını söyledi. Baba ve ailesinin polis koruması altında olduğu kaydedildi.

Adapazarı'nda meydana gelen iğrenç olayda 12 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı ortaya çıkmıştı. İsmail Saymaz'ın haberine göre Baba F.A., Akyazı Jandarma Karakolu'nda ifade verdikleri sırada Şeyh Fatih Nurullah ve müritleri tarafından, şikayette bulunmaması karşılığında kendisine 50 milyon TL teklif edildiğini ileri sürdü. Teklifi reddeden baba F.A. ve ailesi bu kez 100'ün üzerinde ölüm tehdidi aldı.

Baba F.A., yaşanan taciz olayının medyaya yansımaması için Fatih Nurullah'ın elinden geleni yaptığını hatta jandarmalara kendisiyle görüşmesini kabul etmeleri için yalvardığını söyledi. İddiaya göre F.A.'ya bir şekilde ulaşan kişiler mağdur babaya “Gel vazgeç, ne istersen verecekler. Medya duymasın, aramızda çözelim” diye teklifte bulundu.

UÇUK RAKAMLAR

Baba F.A., sözlerine şöyle devam etti;

"Uçuk rakamlar teklif ettiler. İlk teklif ettikleri, 5 milyon TL'ydi. Sonra 20 milyon. Tarikatın Kıbrıs halifesi Erdoğan geldi. “Cemaatin 500 milyon serveti var, ne dilersen dile, vereceğiz” diye yemin şart ettiler. En son teklif ettikleri, 50 milyon TL'ydi. Kabul etmedim."

SUNGURLU'DA ÖLÜM TEHDİDİ

"Sungurlu'ya geldik. Bu sefer ölüm tehditleriyle karşılaştık. Cemaatten 100'ün üzerinde tehdit aldık. Dost gibi yaklaşıp “Aldığın parayı yiyemezsin, sakat kalırsın, çoluk çocuğuna yazık” gibi tehditler…

Dedim ki, “Para teklif etmenize gerek yok. Bana cennet dahi vaat etseniz, davamdan vazgeçmeyeceğim. Bu yola başımı koydum. Bu adamın sahtekarlığını ortaya çıkaracağım. Öleceğimi bilsem vazgeçmeyeceğim.

ALTI POLİS KORUYOR

Bizi 2-3 gün önce devlet korumasına aldılar. Çorum'da polis lojmanında kaldık. Birkaç akrabanın bizi aradığını öğrendik. “Geçmiş olsun dileklerimizi ileteceğiz” demişler. Yalan, tehdit için geliyorlardı. Şimdi polis korumasındayız. Devletin belirlediği yerdeyiz. Altı korumamız var."

Kızı cinsel istismara uğrayan baba: 50 milyon teklif ettiler ile ilgili etiketler istismar cinsel taciz sapık sözde şeyh