Kızı olduğu iddia edilen kişi ortaya çıkmıştı! Uğur Dündar'dan kendisini eleştirenlere tepki

Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, ''Ablamın babası da medya dünyasından çok ünlü biri. O da dava açmaya hazırlanıyor'' demişti. Nebioğlu'nun bahsettiği ünlü ismin gazeteci Uğur Dündar olduğu ortaya çıkmıştı. Uğur Dündar'a babalık davası açan kişi de ortaya çıktı. Dündar, yeni bir açıklama yaparak kendisini eleştiren kişilere tepki gösterdi.

Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Duygu Nebioğlu, ''Ablamın babası da çok medya dünyasından çok ünlü biri. O da dava açmaya hazırlanıyor'' demişti. Nebioğlu'nun bahsettiği ünlü ismin gazeteci Uğur Dündar olduğu ortaya çıkmıştı.

Uğur Dündar hakkında çıkan babalık iddiasını yalanladı. Dündar açıklamasında “Bugünkü bir gazetede hakkımda babalık davası açıldığı ve haziran ayında karara bağlanacağı açıklanmış. Bugüne kadar mahkemenin aldığı gizlilik kararına titizlikle uyduk ve hep sustuk. Ama mademki karşı taraftan biri konuştu, kısaca net bir cevap vereyim. Mahkemenin her iki tarafı sevk ettiği ve son sözü söyleyecek kurum olan Adli Tıp Kurumu, DNA incelemesini bitirdi ve biyolojik babalık iddiasını reddetti. Benim ve avukatım Murat Ergün için konu kapanmıştır.” dedi.

UĞUR DÜNDAR'IN KIZI OLDUĞU İDDİA EDİLEN KİŞİ DİLARA G. ÇIKTI

Hürriyet'in haberine göre; Uğur Dündar'a davayı açan kişinin ise Duygu Nebioğlu'nun ablası Dilara G. olduğu öğrenildi.

Nebioğlu’nun iddiasının ardından İstanbul dışındaki bir şehirde birkaç yıl önce açılan davanın taraflarından birinin Uğur Dündar olduğu ortaya çıktı. Nebioğlu’nun ablası Dilara G. tarafından açılan davada, mahkeme DNA testi istedi. Adli Tıp Kurumu’ndan gelen DNA raporunun sonuç kısmı şöyleydi: “Elde edilen sonuçlara göre baba olduğu iddia edilen İsmail Uğur Dündar adlı şahsın Dilara G. adlı şahıs için biyolojik babalığı reddedildi.”

UĞUR DÜNDAR: ADLİ TIP KURUMU DAHA NE DESİN

Uğur Dündar konuyla ilgili yeni bir açıklama paylaştı. Kendisini eleştirenlere tepkş gösteren Dündar, ''Nasılsa dava açma sırası bize de gelecek'' dedi. İşte Uğur Dündar'ın o açıklaması...

Olup bitenleri gülerek izliyorum. Zira koca koca insanlar sayfalar dolusu yazı döşeniyor. "Yazıklar olsun" diyen de var, "Size hiç yakıştıramadım" diyen de... İşleri ğız dolusu hakaret etmek olan trol pisliklerini hiç saymıyorum. Oysa Türkçe ve tane tane anlatıyorum. Bu konularda son sözü söyleyen Adli Tıp Kurumu çok geniş ve titiz bir DNA analiz raporu hazırladı ve hiçbir kuşkuya yer vermeyecek biçimde "UĞUR DÜNDAR'IN BİYOLOJİK BABA OLDUĞU İDDİASI REDDEDİLMİŞTİR" dedi. (Mahkemenin gizlilik kararı olmasa raporu da yayınlardım.) Daha ne desin? Her şeyi sabırla bir kenara kaydediyoruz... Nasılsa dava açma sırası bize de gelecek!.. Gün ola, harman ola!..

Kızı olduğu iddia edilen kişi ortaya çıkmıştı! Uğur Dündar'dan kendisini eleştirenlere tepki ile ilgili etiketler Uğur Dündar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.