Kızı da Kim Kardashian'ın izinde!

Kim Kardashian, kendi tasarımı olan ve disko topuna benzetilen elbiseyi kızı North West (4) ile birlikte giyip dışarı çıktı. Kardashian ailesi elbiseleriyle sosyal medyanın diline düştü

Kim Kardashian, kendi tasarımı olan kıyafetleriyle sık sık gündeme geliyor. Kardashian bu kez yanında henüz 4 yaşında olan kızı North West'le, aynı kıyafeti giyinirken görüntülendi. Kızının henüz 4 yaşındayken bile bir moda ikonu haline gelmedi sosyal medyada çok konuşuldu.

Amerikalı ünlü televizyon yıldızı Kim Kardashian, kendi tasarımı elbise nedeniyle sosyal medyanın diline düştü. Gece karanlığında ışıl ışıl parlayan hatta disko topuna benzetilen kıyafetiyle çok konuşuldu.

kim-kardashian-giydigi-elbise-ile-disko-topuna-10326307_5720_m

"DİSKO TOPU GİBİ OLMUŞ"

Gece karanlığında ışıl parlayan hatta disko topuna benzetilen kıyafetiyle çok konuşuldu. 37 yaşındaki yıldızın arkasından pelerin sarkan elbiseyi beğenmeyen takipçileri, "Dikkat çekmek için bir disko topu gibi gezmediğin kalmıştı" şeklinde espriler yaptı.

kim-kardashian-giydigi-elbise-ile-disko-topuna-10326307_4996_m

kim-kardashian-giydigi-elbise-ile-disko-topuna-10326307_7835_m

kim-kardashian-giydigi-elbise-ile-disko-topuna-10326307_6742_m

Kızı da Kim Kardashian'ın izinde! ile ilgili etiketler Kim Kardashian north west
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.