Kızı Ayşe Nazlı koronavirüse yakalanmıştı... Şarkıcı Nilüfer zorlu süreci anlattı

Nilüfer Yumlu, 1999 yılında Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan evlat edindiği kızı Ayşe Nazlı'nın yeni yaşını Instagram hesabından çektiği video ile kutlamış ve kızının koronavirüse yakalandığını da duyurmuştu. Ünlü şarkıcı zorlu süreci 'neler yaşadık?' notuyla Instagram üzerinden paylaştığı video ile anlattı.

Türk pop müziğinin güçlü seslerinden Nülifer Yumlu, kızı Ayşe Nazlı'nın 21. yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutlarken, kızının koronavirüse yakalandığını da duyurdu.

"Kızım covid oldu! Ve onun bugün doğum günü! Tam 21 oldu. Çok mutlu ol bir tanem kızım. Beni merak edenlere ben iyiyim. Çok yakında yaşadıklarımızla ilgili bir video koyacağım. Maskeyle şarkı söylemek bu kadar oluyor...'" mesajını paylaşan ünlü şarkıcı yaşadığı süreci çektiği bir video ile anlattı.

Kızı Ayşe Nazlı koronavirüse yakalanmıştı... Şarkıcı Nilüfer zorlu süreci anlattı

Ünlü şarkıcı, endişeli ve korku dolu geçtiğini söylediği süreci şöyle anlattı: “İki gün boyunca 4 saat aynı araçtaydık. Otelde aynı odada kaldık. Evde de dip dibeydik. 2 doz aşı oldum. O sayede korunduğumu düşünüyorum. Kızımın ise 7 günlük karantinanın sonunda testi negatif çıktı.”

Kızı Ayşe Nazlı koronavirüse yakalanmıştı... Şarkıcı Nilüfer zorlu süreci anlattı - Resim : 2

 

Kızı Ayşe Nazlı koronavirüse yakalanmıştı... Şarkıcı Nilüfer zorlu süreci anlattı ile ilgili etiketler Nlüfer Ayşe Nazlı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.