Kızgın boğa, matadorun kafa derisini yüzdü!

İspanya'da düzenlenen güreşte kızgın boğa, matador Juan Jose Padilla'nın (45) kafa derisini yüzdü.


45 yaşındaki matador Juan Jose Padilla, kızgın boğanın ilk boynuz darbesinden kurtulduktan sonra ayağının takılmasıyla yere düştü.

Yere düştüğü anda boğanın boynuz darbesine maruz kalan matador acılar içinde yerde kıvranmaya başladı. Padilla'nın yanına gelen matador arkadaşlarının yaralı matadorun kafa derisinin açıldığını gördü.

KAFASINA 40 DİKİŞ ATILDI

Yaşanan olayın ardından hastaneye kaldırılan 45 yaşındaki matadorun kafasında 20 cm'lik yara oluştuğu görüldü. Hastanede matadorun kafasına 40 dikiş atıldığı öğrendi.

Kızgın boğa, matadorun kafa derisini yüzdü!

BİLİNCİ YERİNDEYDİ

Matador ölümcül bir yara almasına rağmen hastaneye geldiğinde bilincinin yerinde olduğu, tek düşüncesinin ise karısını aramak olduğu öğrenildi.


FACEBOOK'TAN HAYRANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

45 yaşındaki matador taburcu olduktan sonra Facebook'tan yayınladığı mesajda, "Sayfanın tüm takipçilerine sevgileri ve gösterdikleri destek için çok teşekkürler." dedi.

Kızgın boğa, matadorun kafa derisini yüzdü! - Resim : 2

Kızgın boğa, matadorun kafa derisini yüzdü! ile ilgili etiketler İspanya matador kızgın boğa kafa derisi yüzdü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.