Kız yurdunda korkunç olay! Genç kız ölüme atladı...

Şanlıurfa'da, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki yurtta kalan Ü.Ş.G. adlı 16 yaşındaki genç kız 4'üncü katta bulunan tuvaletin penceresinden atladı. Hayatını kaybeden genç kızın 6 ay önce doğum yaptığı belirtildi.

Olay, öğle saatlerinde Necmettin Cevheri Bulvarı üzerinde bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Sabancı Kız Yetiştirme Yurt Müdürlüğü'nde meydana geldi.

İddiaya göre, dün öğleden sonra Gaziantep'ten Şanlıurfa'ya getirilen ve 6 aylık çocuğu olan Ü.Ş.G., yurt binasının 4'üncü katında bulunan tuvaletine gitti.

Bir süre sonra genç kız, tuvaletin küçük penceresine çıkarak kendini aşağıya bıraktı. Genç kızın düştüğünü görenler, durumu yurt idaresine ve sağlık görevlilerine bildirdi.

İhbarla olay yerine gelen sağlık görevlileri, beton zemine çakılarak kanlar içerisinde kalan Ü.Ş.G.'nin hayatını kaybettiği belirledi.

Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Bilici'nin de geldiği olay yerinde yapılan incelemenin ardından genç kızın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kız yurdunda korkunç olay! Genç kız ölüme atladı... ile ilgili etiketler Şanlıurfa İntihar kız yurdu doğum
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.