Kız Kulesi sahilden görünmüyor! Hilmi Türkmen'den İBB yönetimine tepki...

CHP'li İBB, Üsküdar sahilindeki en önemli seyir yerlerini kapattı ve 3 yıldır hiçbir şey yapmadan bekliyor. SuperHaber'in gündeme getirdiği bu skandalı Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen video paylaşarak "İstanbul nasıl yönetiliyor” sorusunun cevabını, siyaset üstü, düz bir gerçeklikle görmek istiyorsanız, lütfen bu videoyu izleyin. " notunu düştü. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kuzguncuk parkını 3 yıldır tadilat gerekçesiyle kapalı tutuyor.

 3 YILDIR KAPALI VE HİÇBİR FAALİYET YOK

İstanbullunun nefes aldığı, boğaz kenarında piknik yaptığı böylesi bir park 3 yıldır kapalı ve hiç bir faaliyet görünmüyor. 

Üsküdar'daki bir diğer skandal ise Salacak sahilinde yaşanıyor. Dünyada fotoğrafı en çok çekilen yerlerin başında gelen Kız Kulesi paravanla kapandığı için sahilden görünmüyor. 

BAŞKAN HİLMİ TÜRKMEN İBB YÖNETİMİNİ ELEŞTİRDİ

SuperHaber'in aylar öncesinde gündeme getirdiği bu skandal ile ilgili Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen video paylaşarak İBB yönetimini eleştirdi. 

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Türkmen, "“İstanbul nasıl yönetiliyor” sorusunun cevabını, siyaset üstü, düz bir gerçeklikle görmek istiyorsanız, lütfen bu videoyu izleyin. Kuzguncuk’tan Kız Kulesi’ne; halkımızın nefes aldığı, boğazın en özel hattı yıllardır halka kapalı, böyle bir “çalışma” temposuyla bekliyor." notunu düştü. 

 

 

 

 

 

Kız Kulesi sahilden görünmüyor! Hilmi Türkmen'den İBB yönetimine tepki... ile ilgili etiketler Üsküdar İBB Hilmi Türkmen
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.