Kız kardeşini öldüren Erhan Timuroğlu'nun ifadesi ortaya çıktı

Kız kardeşini öldürdükten sonra yakalanan Erhan Timuroğlu, suçunu itiraf ederek pişman olduğunu söyledi

İstanbul'lda kız kardeşini uykusunda öldüren katil zanlısı Erhan Timuroğlu'nun ifadesi ortaya çıktı. Ataşehir'de 28 Şubat günü kız kardeşi Ceylan Timuroğlu'nu anne basanın gözü önünde uykusunda öldüren Erhan Timuroğlu, 260 gün sonra yakalanmıştı.

Sabah'ın haberine göre Timuroğlu savcılıkta olanları şöyle anlattı: "Bostancı'da restoran işletiyordum. Aynı muhitte galericilik yapan Bekir T. ile samimi olduktan sonra ortaklık yaptım. Bu olay öncesinde Ceylan'a doğum günü nedeniyle araba hediye edeceğimi, Bekir T.'nin galerisinden almasını söyledim. Kız kardeşim orada Bekir T. ile tanıştı. Ben zaman zaman kardeşime bu şahıstan uzak durmasını söylüyordum. Olayın olduğu akşam yolda kız kardeşimin arkadaşlarını gördüm. Bir abi olarak gece saati olduğu için nasihatte bulundum. Arkadaşları bana 'sen önce kız kardeşine ve iş ortağına sahip çık' dediler. Arkadaşlarının bu sözleri karşısında çok şaşırdım. Bekir T.'nin Ceylan'ın hesabına 10 bin lira para yatırdığını duymamla patlama noktasına geldim. Çok pişmanım."

Kız kardeşini öldüren Erhan Timuroğlu'nun ifadesi ortaya çıktı ile ilgili etiketler erhan timuroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.