Kız bebek bekleyen Bergüzar Korel'den bikinili hamilelik pozu! Leyla bebek göründü

2009 yılında nikah masasına oturan ve ilk çocukları Ali'yi 2010 yılında kucaklarına alan oyuncu çift, Halit Ergenç ile Bergüzar Korel, geçtiğimiz yıl mart ayında ikinci oğulları Han'a kavuşmuştu. Yeniden anne olacağını duyuran ve hamilelik pozunu sosyal medya hesabından paylaşan Korel'in karnının iyice belirginleşmesi dikkat çekti.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti, geçtiğimiz günlerde üçüncü defa bebek sahibi olacaklarını açıklamıştı. İki erkek çocuk sahibi olan çift kız bebek beklediklerini ve adını Leyla koyacaklarını söylemişlerdi.


Önceki günlerde tatil sezonunu Bodrum'da açan çiftten tatil pozları da geldi. Belirginleşen karnıyla ilk kez objektif karşısına geçen Korel, karnı burnunda pozunu sosyal medya hesabında paylaştı. Ünlü oyuncunun hamilelik pozuna çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

Bergüzar Korel

Korel, Instagram hesabının hikaye bölümünden de paylaştığı fotoğrafına şu notu düştü:

"Çok uzun cümleler yazabilirim bu yaza dair. Hayallerime dair. Hayatımdaki hiçbir mutluluğun kolay gelmediğine ama hep doğru zamanda, doğru şekilde geldiğine dair... Fakat zaman geçtikçe daha az konuşup, daha çok minnet ediyormuş insan... Kimsenin değil, sadece kendisinin bilmesi yeterli oluyormuş. Şuan bu satırları okuyup, içinde fırtınalar kopan arkadaşım, bil ki fırtına dinecek, güneş yine yüzünü gösterecek. Benden sana söz!"

 

 

Kız bebek bekleyen Bergüzar Korel'den bikinili hamilelik pozu! Leyla bebek göründü ile ilgili etiketler Bergüzar Korel Halit Ergenç
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.