Kız bebek beklediklerini açıklamışlardı! Ünlü çift Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay bebeklerini kucağına aldı....

2022 yılında dünyaevine giren Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyordu. Ünlü isimden güzel haber geldi. Çiftin bebeği dünyaya geldi. İşte bebeklerinin ismi...

"Savaşçı" dizisinde birlikte rol alan ve ardından arkadaşlıkları aşka dönüşen Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, iki yıllık mutlu ilişkilerinin ardından 2022 yılında evlilikle taçlandırdı.

Mutlu beraberlikleri devam eden ünlü çiftten geçtiğimiz aylarda bebek müjdesi gelmişti.

KIZ BEBEK SAHİBİ OLACAKLARINI AÇIKLADILAR

İlk çocuklarını kucaklarına alacaklarını duyuran oyuncu çiftten Yıldız Çağrı Atiksoy, kız bebek beklediklerini şu sözlerle açıklamıştı:

"Kız bebemiz geliyor. Allah'ım sana şükürler olsun. Sağlıkla, vaktinde kavuşmak nasip olsun. Bir gün kızım olursa annemin, hayatım boyunca ettiği dualar sayesinde olacağını çok iyi biliyordum. Sonra da buna Berk dahil oldu."

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, ünlü çift bebeklerini kucaklarına aldı.

Kız bebek beklediklerini açıklamışlardı! Ünlü çift Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay bebeklerini kucağına aldı....

Kız bebek beklediklerini açıklamışlardı! Ünlü çift Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay bebeklerini kucağına aldı.... ile ilgili etiketler Berk Oktay Yıldız Çağrı Atiksoy Bebek
GÜNÜN VİDEOSU

Bafa Gölü'nde pilotların kurtarılma anına ait görüntüler ortaya çıktı

Aydın Didim ilçesindeki yangına müdahale etmek için Bafa Gölünden su alırken bilinmeyen nedenle kırıma uğrayan Türk Hava Kurumu’na ait CL-125 tipi yangın söndürme uçağında bulunan personelin kurtarılma anları ortaya çıktı.