Kız arkadaşının evinin şaşırdı, başka daireye ateş etti

Adana'da alkollü olduğu belirtilen bir şahıs, tabancayla kendisini terk eden kız arkadaşının oturduğu siteye gitti. Kız arkadaşının oturduğu daireyi şaşıran zanlı, alt kattaki evin kapısına 11 el ateş edip, kaçtı.

Olay, 9 Şubat'ta Seyhan ilçesi Pınar Mahallesi'nde meydana geldi. Abdullah Tekayak, kendisini terk eden kız arkadaşı Ülker Ş.'ye yeniden bir araya gelme teklifinde bulundu. Ancak Ülker Ş., bu talebe olumsuz yanıt verdi.

EVLERİ ŞAŞIRDI

Bunu içine sindiremeyen Abdullah Tekayak, alkol aldıktan sonra Ülker Ş.'nin yaşadığı siteye gitti. Burada daireleri karıştıran Tekayak, yanındaki tabancayla Ülker Ş.'nin alt kattaki komşusu Fatem Ş.'nin (46) dairesinin giriş kapısına 11 el ateş edip, kaçtı.

Abdullah Tekayak, daha sonra arkadaşı Yusuf Keskin (26) ve onun dini nikahla birlikte yaşadığı Çilem Korkmaz (24) ile buluştu. 3 kişi, Çilem Korkmaz'ı taciz ettiği öne sürülen Sadim K.'nin Aydınlar Mahallesi'ndeki evine gitti. Abdullah Tekayak, burada da Sadim K.'nin evine 3 el ateş edip, otoparktaki otomobiline de zarar verdi.

3 KİŞİ TUTUKLANDI

Olayın ardından Gasp Büro Amirliği ekipleri, saldırıların meydana geldiği bölgelerdeki güvenlik kameralarını inceledi. Kameralardan Sadim K.'nin evine ateş açan kişinin Abdullah Tekayak olduğu belirlendi. Polis, şüpheliler Abdullah Tekayak, Çilem Korkmaz ve Yusuf Keskin'i suç aleti tabancayla birlikte kısa sürede yakaladı. Emniyette sorguları tamamlanan 3 kişi, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

(DHA)

Kız arkadaşının evinin şaşırdı, başka daireye ateş etti

Kız arkadaşının evinin şaşırdı, başka daireye ateş etti ile ilgili etiketler Adana silah Seyhan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.