Kıyafetleri ile denize atlayıp köpeği kurtardı

Kocaeli'de denize düşen ve ölümle burun buruna gelen köpeğin yardımına veteriner hekim koştu. Behice Sinem Öçal, kıyafetleri ile denize girerek kıyıdan oldukça uzaklaşan köpeği kurtardı. Çevredeki vatandaşlar Öçal'a duyarlı davranışından dolayı teşekkür etti.

Olay, Kocaeli’nin Kandıra ilçesi Kerpe sahilinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, İstanbul'dan Kandıra'daki yazlık evine tatile gelen ve deniz kenarında bağrışmaları duyan Veteriner Hekim Behice Sinem Öçal, bir köpeğin denize düştüğünü gördü.

Öçal, kıyafetleri ile denize girerek kıyıdan oldukça uzaklaşan köpeği karaya çıkarttı. Denizin soğuk olması nedeniyle şoka girdiği belirlenen köpek bir soba kenarında ısıtıldı.

Olayı gören vatandaşlar köpeği kurtaran Veteriner Hekim Behice Sinem Öçal’a teşekkür etti. Olay anı ise sahilde bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi.

Kıyafetleri ile denize atlayıp köpeği kurtardı ile ilgili etiketler Kocaeli köpek denize düştü kahraman

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.