Kıvılcım Ural'dan şok itiraf: Olmaması için direndim!

Kaan Tangöze ile olan aşkı ve Tangöze'nin eski eşi Seçkin Piriler'le yaşadıkları polemikle günlerdir gündemde olan Kıvılcım Ural verdiği röportajda çarpıcı itiraflarda bulundu.

"Kaan kızıyor. Fakat anlatmak zorundayım. Kaan o kadar çırpınıyor ki, onun mutsuz olmasından, bu kadar değerli bir müzisyenin üretkenliğinin etkilenmesinden rahatsız oluyorum. Varsın bana kızsın ama artık herkes bilsin: Bu oyunun böyle kirlenmesinin sebebi ikimiz değiliz" dedi ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Günlerdir magazin gündemini işgal eden Kıvılcım Ural, Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler ilişkisinde bu sefer söz sırası Kıvılcım Ural’a geldi.

Posta’ya konuşan Ural, Tangöze ile tanışma hikayelerini, aşklarının başlangıcını, Seçkin Piriler ile yaşadıklarını anlattı.

İşte, Ural’ın açıklamalarını satırbaşları:

“KAAN HABERLERİ OKUMUYOR, TELEVİZYON İZLEMİYOR"

Bu adam çocukları için bu kadar fedakarlık yaparken, ben bunca zamandır susarken, evden çocuğunu kovuyor olmasına katlanamadım. Çok çok kızgındım. Aklım başımda olsa elbette öyle mesajlar atmazdım. Onun da bana eskiden attığı “Hayatın boyunca metres olarak kalacaksın. Otel odalarında evli erkeklerle…” diye devam eden mesajlar var. Hepsini saklıyorum. Hukuka başvuracaksa benim de avukatım var.

kivilcim-ural-ve-kaan-tangozenin-londra-gerilimi-1497698781198

"İLK BAŞTA KORKTUM AMA SONRA HOŞUMA GİTTİ"

Her şeyi anlatacağım çünkü sustukça ben suçlu ilan edildim. Kaan'la Duman'ın İzmir'deki bir konserinden sonra tanıştık. 15 yaşındaydım. Konserden sonra bir parti vardı. Benimle inanılmaz ilgilendi. İlk başta korktum ama sonra hoşuma gitti. Bir süre sonra ilişkimiz başladı. Ama o İstanbul'daydı, ben İzmir'de… İlk aşkımdı.

dd_6470

"OLMAMASI İÇİN DİRENDİM"

1 buçuk yıl sevgili olduk. Birbirimizin yanına gidip geliyorduk. Bu şekilde devam etti, masal gibiydi. Ama korkularım ağır bastı. Ailemi, okulumu bırakıp İstanbul'a taşınamazdım. Karar verdim ve bir anda ortadan kayboldum. Telefon numaramı değiştirdim, bağlantılarımızı kestim. Olmaması için direndim. Bana ulaşmaya çalıştığını yakınlarımdan duydum. Çok zorlandım ama bu ilişkiyi bitirmeye kararlıydım. Yıllar geçti. Annem ve babam bir ayrılık yaşadı. Annem daha fazla İzmir'de kalmak istemedi. Birlikte İstanbul'a yerleştik. Kaan içimde uhdeydi ama acısı geçmişti. Karşılaşmaya çalışmadım. Sonra evlilik haberini öğrendim.

20170630_kaan-tangoze-ile-kivilcim-ural-nisantasi-nda-goruntulendi

KLİPTE BİR ARAYA GELDİLER

Onlar evlendikten bir süre sonra yönetmen bir arkadaşım aradı. “Kıvılcım, klip çekiyorum oynamak ister misin?” dedi. Sadece müzik yapmak istiyordum, “Ben oyuncu değilim” diyerek reddettim. “Ne dinliyorsun bu ara sen?” dedi. “Duman'ın albümünü” dedim. Yönetmen arkadaşım, “İşte bu da Duman'ın klibi, Elleri Ellerime” dedi. Kabul ettim, ama “Bizi denk getirme” dedim. Çekimler farklı günlere ayarlandı. Klibi izlediğinde görsün beni istedim. Bizim hikayemize güzel bir son hediye olur gibi hissettim.

Klip yayınlanınca beni görmüş ve aramak istemiş. Ben istemediğimi ilettim. Konu orada kapandı. Haziran 2014, Altın Kelebek Ödül Töreni… Ödül alacak bir arkadaşıma eşlik ediyordum. Sigara içmeye dışarı çıkmıştım, sesini duydum. Arkama döndüğümde göz göze geldik. Ödül alma sırası onlardaydı, sahneye geç kaldı.

Kıvılcım Ural'dan şok itiraf: Olmaması için direndim! ile ilgili etiketler Kıvılcım Ural Seçkin Piriler Kaan Tangöze
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.