Kıvılcım Ural’dan ince gönderme: Köpekler havlıyor

Seçkin Piriler’in “Kaan (Tangöze) ile Kıvılcım’ın ilişkisi bitti” sözlerinin ardından Kıvılcım Ural'ın yaptığı paylaşım son derece dikkat çekti.

Sevgilisi Kaan Tangöze'nin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Ural, altına “Bolu yolu… Köpekler havlıyor” notunu düştü. Seçkin Piriler, Kaan Tangöze ile evliliğinin bitme nedeni olan Kıvılcım Ural'ı reklam yapmakla suçlamış, “Benim öngörüm iyidir, onların ilişkileri bitti. Yuva yıkanın yuvası olmaz” demişti.

KIVILCIM URAL KİMDİR?

Kıvılcım Ural şarkıcı, şarkı yazarı ve oyuncudur. İstanbul doğumlu olan şarkıcı 60’lı yıllara damgasını vuran Mavi Işıklar grubunun eski gitaristi Fikret Ural’ın kızı. Babası sayesinde, müzikle iç içe bir çocukluk yaşayan Kıvılcım Ural, albüm yapmaya karar vermeden önce fotoğraf çekmiş, resim yapmış, bazı yapımlarda rol almış ama esas ilgisi müzikten hiç kopmamış.

Müzisyen ailede doğan Kıvılcım Ural çocukluğundan beri müziğe düşkün olmuştur. İlk zamanlarda bestelerini arkadaşları ve yakın çevresiyle paylaşan Kıvılcım Ural müziğin yanı sıra kısa film, dizi, reklam ve müzik kliplerinde ekran yüzü olarak yer almıştır. Kıvılcım Ural son olarak "Rüya raporları" isimli müzik albümünü çıkarmıştır.

Kıvılcım Ural’dan ince gönderme: Köpekler havlıyor ile ilgili etiketler Kaan Tangöze Kıvılcım Ural Seçkin Piriler
GÜNÜN VİDEOSU

Reisi'nin cenazesinde bando takımı "Çağrı" müziği detayı!

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin cenazesi Kum’a götürülmek üzere Tahran Mihrabad Havalimanı'na indirildiğinde bando takımı tarafından Çağrı filminin müziği çalındı.