Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni fırınının fiyatı dudak uçuklattı!

Aile dizisindeki başarılı performansı ile izleyicilerden tam not alan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, yemek yapma tutkusu uğruna yüklü bir meblağı gözden çıkardı. Tatlıtuğ, Göktürk'teki villasına 70 bin Euro'ya fırın aldı.

Aile dizisinde canlandırdığı Aslan rolü ile izleyicilerin karşısına çıkan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, mutfağına yaptığı milyonluk yatırım ile gündeme geldi.

Takvim'in haberine göre; Rol aldığı projeler ve imza attığı reklam projeleri sayesinde hatırı sayılır bir geliri olan Kıvanç Tatlıtuğ, Göktürk'teki villasına tam 70 bin Euro'ya yani 1 milyon 600 bin TL'ye fırın aldı.

Ultra lüks otellerde, Arap şeyhlerinin evinde ve mega yatlarda kullanılan profesyonel bir fırını Göktürk'teki evine yerleştiren ünlü oyuncu, ilk yemeğini de Çağatay Ulusoy'un da bulunduğu kalabalık arkadaş grubu için yaptı.

Kıvanç Tatlıtuğ gibi aşçılık merakı olan Ulusoy da aynı pahalı fırından satın almayı planlıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni fırınının fiyatı dudak uçuklattı! ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.