Kıvanç Tatlıtuğ'un güneş gözlüğünden elde edilen gelir sokak hayvanlarına bağışlandı

Kıvanç Tatlıtuğ'un güneş gözlüğü açık artırmada satıldı. 25 bin liraya satılan gözlüğün geliri ise Göktürk Hayvan Sevenler Derneği'ne bağışlandı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un bağışladığı 1970'ler modeli Japon yapımı güneş gözlüğü müzayedede satışa çıkarıldı. Açılış fiyatı 10 bin TL olan güneş gözlüğü 25 bin liraya satıldı. Elde edilen gelir Göktürk Hayvan Sevenler Derneği'ne bağışlandı.

 Kıvanç Tatlıtuğ'un güneş gözlüğünden elde edilen gelir sokak hayvanlarına bağışlandı

"KIVANÇ TATLITUĞ GÖZLÜĞÜNÜ BİZE BAĞIŞLADI"

Müzayedeci Uğur Batur, gelirin sokak hayvanlarına bağışlanacağını belirterek, "Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Tatlıtuğ beni aradı. Sahiplenilmiş, ardından terkedilmiş köpeklerin sayısının çok olduğunu söyledi. Ardından Kıvanç Bey bir gözlüğünün olduğunu söyledi. Gözlüğü bize bağışladı. Japon yapımı 1970 model vintage gözlük. Gözlüğü 10 bin liradan açıyorum, 25 bin liraya gözlüğü sattım. Daha önce sahiplenmiş ve sokağa atılmış hayvanlar var, onların tedavileri sağlanacak" diye konuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ'un güneş gözlüğünden elde edilen gelir sokak hayvanlarına bağışlandı - Resim : 2


"SOKAK HAYVANLARINI DESTEKLİYORUZ, BAĞIŞLADIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ"

Gözlüğü satın alan iş kadını Buket Mutlu Fidan, "Çok heyecanlıyız. Sokak hayvanlarını destekliyoruz. Bu gözlük vesilesiyle alıp bağışladığımız için çok mutluyuz" dedi.(DHA)

Kıvanç Tatlıtuğ'un güneş gözlüğünden elde edilen gelir sokak hayvanlarına bağışlandı ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ gözlük bağış müzayede
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.