Kıvanç Tatlıtuğ'un Annesinden açıklama:'Hata yaptım'

Star TV’de yayınlanan 'Cesur ve Güzel' dizisinin son bölümünde oğlu Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün'ün öpüşme sahnesine övgüler yağdıran Nurten Tatlıtuğ, sosyal medyadaki ses getiren paylaşımın ardından açıklama yaptı.

Nurten Tatlıtuğ, 'Renkli Sayfalar' programında, "Yılın en yakışan çiftisiniz, maşallah size. Her ikinizi de Rabbim nazardan korusun" şeklindeki paylaşımına açıklık getirdi.

281120161752407012668_3.jpg

"BAŞAK'A ASLA TEPKİM YOK"

Kıvanç Tatlıtuğ'un annesi Nurten Tatlıtuğ, "Başak'a (Dizer) gönderme değildi. Kıvanç ve Tuba dizide birbirlerine yakışıyorlardı, onu söyledim. Tuba'yı hiç tanımıyorum. İzlerken anında bir yorum yaptım. Aklımı yitirmiş değilim, Başak'a asla tepkim yok. Onun yara almasını istemem. Gelinimi üzmüşüm, hata yaptım" ifadelerini kullandı.

Yakışıklı oyuncu ile Başak Dizer, Şubat 2016’da Paris’te evlenmişti. Başak Dizer’in hiçbir paylaşımına yorum ve beğeni yapmayan Nurten Hanım'ın, gelini ile hiç bir araya gelmediği iddia ediliyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'un Annesinden açıklama:'Hata yaptım' ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ Tuba Büyüküstün Başak Dizer nurten tatlıtug öpüşme sahnesi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.