Kıvanç Tatlıtuğ'dan eşi Başak Dizer'e 200 bin euroluk hediye!

Evliliklerinin birinci yılı için kesenin ağzını açan Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer'e 200 bin euroluk ferrari marka otomobil hediye etti.

'Cesur ve Güzel'in yakışıklı oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ile evliliklerinin birinci yıldönümünü dostlarıyla kutladı.

Tatlıtuğ, bu özel günde eşine büyük jest yaptı. Kesenin ağzını açan Tatlıtuğ, Dizer’e 200 bin euro değerinde Ferrari marka araç aldı.

Hıza olan merakıyla bilinen oyuncu, eşine 1998 model beyaz renk Ferrari F355 F1 Berlinetta hediye ederek aşkını gözler önüne serdi.

Çift, garajlarında bulunan 700 bin liralık Range Rover Vogue marka ciplerinin yanına böylece Ferrari eklemiş oldu. Çift, bugünlerde ise İstanbul sokaklarında hız denemeleri yaparak araçlarının keyfini sürüyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan eşi Başak Dizer'e 200 bin euroluk hediye! ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer evlilik Ferrari 1. yıl donumü
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.