Kıvanç Tatlıtuğ polis kontrolüne takıldı

Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün Kuruçeşme’de trafik kontrolüne takıldı.

1998 model FX 355 Ferrari’siyle ilk kez görüntülenen oyuncuyla yakından ilgilenen memurlar, ayaküstü sohbet etti. 10 dakika boyunca polislerle konuşan Tatlıtuğ, otomobilinden inerek hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

KIVANÇ TATLITUĞ KİMDİR?

Kıvanç Tatlıtuğ 27 Ekim 1983 tarihinde, beş çocuklu ailenin bir ferdi olarak Adana'da doğdu. Ortaöğrenimini Yenice Özel Çağ Lisesi'nde tamamladıktan sonra Pastane işleten babası Erdem Tatlıtuğ'un geçirdiği ciddi bir kalp ameliyatından sonra ailesi ile birlikte 1997 yılında İstanbul'a yerleşti. İstanbul Kalamış Lisesi'nden mezun oldu.

Annesinin adı Nurten'dir.Aktörlük ve mankenlik yapmadan önce uzun süre basketbol ile uğraştı. Adana'da Fiskobirlik, Çukurova ve Tarsus Amerikan klüplerinde başladığı amatör basketbol kariyerini İstanbul'a yerleştikten sonra profesyonel seviyeye taşıdı.

Kıvanç Tatlıtuğ polis kontrolüne takıldı ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ polis çevirme fotoğraf çektirdi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.