Kıvanç Tatlıtuğ, Michael Scofield olacak!

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran Prison Break dizisinin yerli versiyonu için Kıvanç Tatlıtuğ'un başrol oyuncusu olarak kamera karşısına geçeceği kesinleşti.

FOX, yapımın Türkiye'de bir uyarlamasını çekmek için geçtiğimiz dönemlerde yayın haklarını satın almıştı. Gelen haberler, Michael Scofield karakterine Türk versiyonunu Kıvanç Tatlıtuğ'un hayat vereceği konusunda kendisiyle anlaşıldığını da söylüyordu.

BÖLÜM BAŞI 280 BİN TL!

Kıvanç Tatlıtuğ'un bölüm başına talep ettiği ücret ise dudakları uçuklattı. Tatlıtuğ, kanaldan bölüm başına tam 280 bin TL talep etti.

ORGANİZE İŞLER'DE ROL ALACAK

Geçtiğimiz günlerde eşi Başak Dizer'le Cunda'da tatil yapan Kıvanç Tatlıtuğ, Yılmaz Erdoğan'ın 13 yıl aradan sonra çekmeye karar verdiği 'Organize İşler 2: Sazan Sarmalı' filminde de rol alacak.

Kıvanç Tatlıtuğ, Michael Scofield olacak! ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ yerli prison break
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.