Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftinin tüp bebek heyecanı!

Kıvanç Tatlıtuğ - Başak Dizer çiftinin, tüp bebek tedavisine başladığı iddia edildi. Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer tüp bebek mi yapacaklar? Kıvanç Tatlıtuğ kimdir? Başak Dizer tüp bebek için ne düşünüyor?

KIVANÇ TATLITUĞ İLE BAŞAK DİZER TÜP BEBEK Mİ YAPACAKLAR?

33 yaşındaki oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile 39 yaşındaki modacı Başak Dizer, 1,5 yıllık evli. Kıvanç Tatlıtuğ baba olmayı çok isteyince Başak Dizer tüp bebek tedavisi görmeye başladı.

650x344-kivanc-tatlitug-ve-basak-dizer-yilbasini-hastanede-gecirdi-1483346564649

BAŞAK DİZER TÜP BEBEK İÇİN NE DÜŞÜNÜYOR?

Posta Gazetesi'nin haberine göre; ünlü çift, çocuk emellerine doğal yollardan ulaşamayınca tüp bebek tedavisine başladı.Bir süredir tatilde olan çift üzerlerindeki stresi atarak tüp bebek çalışmaları için rahatlamaya çalışıyor. Moral motivasyonun çok önemli olduğu tüp bebek tedavisinde Kıvanç Tatlıtuğ’a da eşine destek için önemli görevler düşüyor.Baba olmayı çok arzu eden Kıvanç Tatlıtuğ, eşini her seferinde doktora bizzat kendisi götürüyor.

8198195

KIVANÇ TATLITUĞ KİMDİR?

Kıvanç Tatlıtuğ 27 Ekim 1983 tarihinde, beş çocuklu ailenin bir ferdi olarak Adana'da doğdu. Ortaöğrenimini Yenice Özel Çağ Lisesi'nde tamamladıktan sonra Pastane işleten babası Erdem Tatlıtuğ'un geçirdiği ciddi bir kalp ameliyatından sonra ailesi ile birlikte 1997 yılında İstanbul'a yerleşti. İstanbul Kalamış Lisesi'nden mezun oldu.

KISACA HAYATI?

Annesinin adı Nurten'dir.Aktörlük ve mankenlik yapmadan önce uzun süre basketbol ile uğraştı. Adana'da Fiskobirlik, Çukurova ve Tarsus Amerikan klüplerinde başladığı amatör basketbol kariyerini İstanbul'a yerleştikten sonra profesyonel seviyeye taşıdı. Ülkerspor ile (2 yıl) başlayan birinci lig macerası, Beşiktaş (1 yıl) ve Fenerbahçe (1yıl) basketbol klüplerinde devam etti; fakat tekrar geri döndüğü Beşiktaş ile beraber antreman çalışmaları yaptığı sırada sakatlanarak basketbol hayatını noktalamak zorunda kaldı.Annesinin teşvikleriyle başladığı mankenlik kariyeri, iki yıl kadar sürdü. Mankenlik ajanslarıyla çalışan profesyonel bir manken olan Tatlıtuğ, 2002 yılında düzenlenen Best Model yarışmasını kazanarak Türkiye birincisi oldu ve Best Model of the World'e katılmaya hak kazandı.2002 yılında katıldığı Best Model of the World yarışmasını kazanmasıyla beraber uluslararası arenada kendini gösterme fırsatı yakalayan Tatlıtuğ, Success Ajans'ın teklifini kabul ederek modellik yapmak üzere Paris'e yerleşti ve orada 1.5 yıl yaşadı. 2005 yılında, Gümüş adlı dizide Songül Öden ile beraber başrolleri paylaştı.2010 yılında "Ezel" dizisinde, dizinin bitmesine doğru kadroya katıldı ve "Sekiz" adlı yan karakteri canlandırdı. Bunun dışında birkaç reklam filminde de yer aldı.2013 yılında yayına giren Yılmaz Erdoğan'ın çektiği "Kelebeğin Rüyası" adlı filmde yer almıştır. Kıvanç Tatlıtuğ, veremli bir genci canlandırmak için 20 kilo verdiği filmde Yılmaz Erdoğan da o dönem iki şairin hocalığını yapan ünlü şair Behçet Necatigil'i canlandırdı.2013 yılının mart ayında Kıvanç Tatlıtuğ ve İlker Ayrık Akbank reklam filminde rol aldılar.Ailesine çok düşkün olan Kıvanç Tatlıtuğ, iyi derecede İngilizce bilmektedir.Kıvanç Tatlıtuğ, 2014'ün Şubat ayında Star Tv'de oynamaya başlayacak olan, Nermin Bezmen'in romanından uyarlanan Kurt Seyt & Shura adlı dizi film çekimlerine Kocaeli-Kartepe'de 2013 aralık ayında başladı.

fft107_mf7164924

BAŞAK DİZER KİMDİR?

Başak Dizer 1980 İstanbul doğumludur. Stilistlik ile ilgili eğitim alarak bu eğitimini tamamlamıştır.

Ayrıca İstanbul'da tasarım bölümünde lisans eğitimini tamamlayan Başak Dizer; ayrıca Mimar Sinan Üniversitesi moda tasarımı bölümünde eğitim alarak sertifikaya sahip olmuştur. Başak Dizer; moda kariyerini bu şekilde başlatmak suretiyle stilistlik kariyerini de dizilerde stil danışmanlığı yaparak kazanmıştır. Londra'da Central Saint Martins'de moda kurslarına giden Başak Dizer; Türkiye'ye dönüşünde Vakko ve Vakkorama gibi birçok tanınmış markaların baş tasarımcı asistanlığını yaparak kendini geliştirmiştir.

Başak Dizer; daha sonra Tekstil'de tasarımcı olarak çalışmaya başlamış ve eğitimini giyim uzmanı, stilistlik, danışmanlık ve yazarlık üzerine almaya devam etmiştir. İdil Fırat, Meltem Cumbul, Azra Akın, Neşe Aksoy gibi birçok ünlü isimle birlikte uzun süre çalışan Dizer; ancak popüler olarak adını Kıvanç Tatlıtuğ ile duyurmuştur. O dönem içerisinde Fransız manken Florence Eugene ile bir aşk yaşayan Başak Dizer bu ilişkiyi kısa sürdürmüş ve bitirmiştir. Stilistlik ve tasarımcı kariyerini büyük işlere imza atarak başaran Başak Dizer; başrollerinde Selçuk Yöntem, Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı Aşk-ı Memnu dizisi içerisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un stil danışmanlığını yapmıştır.

Başak Dizer ayrıca Medcezir dizisinde Deniz Marşan ile birlikte çalışmış ve onun stilistliğini yapmıştır. Başak Dizer o dönemde Oran Fransez ile nikâh masasına oturarak kısa bir süre evlilik sürdürmüş ancak sonrasında ondan boşanmıştır. Tatlıtuğ'un Aşk-ı Memnu dizisindeki danışmanlığını yaparken aralarında ilişki başlamış ve iki yıl süren ilişkileri sonrası çift 2016 Şubat ayında Paris'de bir törenle evlenmişlerdir.

Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ'un düğünü 40 kişilik misafirin katıldığı bir nikâh töreni ile Paris'te Türk Konsolosluğu'nda gerçekleşmiştir. Ünlü çiftin özellikle Kıvanç Tatlıtuğ'un annesinin Başak Dizer'le olan evliliğini onaylamaması nedeniyle son dönemlerde evliliklerinin sarsıntıda olduğu söylentileri yer almaktadır.

Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftinin tüp bebek heyecanı! ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer tüp bebek
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.