Kıtalararası Yüzme Yarışı'ndan üzücü haber...

Bu yıl 30'uncusu düzenlenen Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışında rahatsızlanan Mehmet Baykal isimli vatandaş hayatını kaybetti.

Asya'dan Avrupa'ya doğru 30 yıldır yapılan ve Kanlıca'da başlayıp Kuruçeşme Cemil Topuzlu Parkı'nda son bulan Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı bugün yapıldı.

Dünyada iki kıta arasındaki tek yarış olan ve bugün 30'uncusu düzenlenen yarışta Mehmet Baykal isimli vatandaş rahatsızlandı. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin resmi sitesinden duyurduğu olaya göre, bitişe 500 metre kala rahatsızlanan Baykal'a sağlık ekipleri tarafından hemen müdahale edildi. Baykal, ilk müdahalenin ardından sahilde hazır bekletilen sağlık ekiplerine teslim edildi. Mehmet Baykal, önce alanda ardından da hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kıtalararası Yüzme Yarışı'ndan üzücü haber... ile ilgili etiketler boğaziçi kıtalararası yüzme yarışı hayatını kaybetti
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.