Kitabın Tamadres'i yayında

Kaliteli kitapların kıymetini bilenlere müjde. Tamadres okuma tutkunları “Kitabın tam adresi” şiarı ile yola çıktı. Kısa sürede yüzlerce irili ufaklı yayınevinin eserleri ile tam bir hazineye dönüştü.

Artık, kültür dünyamızı ayakta tutan ve ufkumuzu genişleten irili ufaklı yüzlerce yayınevinin kitaplarına kolayca ulaşılabilecek bir platform var: tamadres com.

Uzun yıllar kitap sektöründe çalışmış ve kitaplara gönül vermiş deneyimli bir ekip tarafından Eylül 2020’de hizmete sunulan tamadres, hem Türk hem de dünya edebiyatından seçkin eserlerin cazip fiyatlarla satın alınabileceği bir platform olmasının yanı sıra okurların yeni çıkan kitaplardan herkesten önce haberdar olabilecekleri ve özel olarak hazırlanmış kampanyalardan faydalanabilecekleri bir adres olarak öne çıktı.

BİR KİTAP SATIŞ SİTESİNDEN ÇOK DAHA FAZLASINI BULABİLİRSİNİZ

Kataloğunu sürekli olarak genişleten ve her geçen gün daha fazla kitabın daha fazla okurla buluştuğu tamadres, bir kitap satış sitesinden çok daha fazlasını sunuyor.

“Kitabın tam adresi” olma iddiasının altını doldurmak için canla başla çalışan tamadres ekibi, kitap satışının yanı sıra yazarların ve eserlerinin hikâyelerini de okurlarla buluşturuyor. Bu amaçla hazırlanan tamadres blog’da her ay düzenli olarak kurgu ve kurgu dışı eserler hakkında inceleme yazıları yayımlanıyor. Özenle hazırladığı okuma listelerini okurları ile paylaşan tamadres'te her ay farklı bir tema ön plana çıkartılıyor. Bu bölümde ayrıca, konusunda uzman yazar ve edebiyatçıların yazılarına yer veriliyor.

tamadres TV’de ise edebiyatın usta kalemleriyle yapılan söyleşiler, yazarların kendi kitaplarından birer bölüm okudukları videolar ve kültür dünyasına dair çok sayıda içerik yer alıyor.

Tamadres çalışanları, "Kitap tutkunlarının aradıkları her şeyi bulabilecekleri bir mecra olma hedefiyle çıktığımız bu yolda, ülkemizin kültürel ve entelektüel birikimine katkı sağlamak gibi önemli bir misyonu edinmiş olmaktan onur duyuyor, tüm kitapseverleri tamadres.com adresinde çıktığımız bu yolculukta bizimle birlikte olmaya davet ediyoruz." diyor.

Kitabın Tamadres'i yayında ile ilgili etiketler kitap tamadres
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.