Kısmetse Olur'da kim elendi | Kısmetse Olur'da yeni adaylar kim| Kısmetse Olur 7 şubat

Kısmetse Olur programında kim elendi? Kısmetse Olur'da yeni adaylar kimker? Kısmetse Olur 7 şubat salı 351. yeni bölümde neler olacak? Kısmetse Olur 352. fragmanda neler var? Kısmetse Olur 352. bölüm 7 Şubat fragmanında şok kavga. Kısmetse Olur son bölüm tek parça haberimizde... İşte Kısmetse Olur'da son gelişmeler ve Kısmetse Olur 352. yeni bölüm fragmanı...

Kısmetse Olur programında kim elendi? Kısmetse Olur'da yeni adaylar kimker? Kısmetse Olur 7 şubat salı 351. yeni bölümde neler olacak? Kısmetse Olur haftanın açılışını olaylı yaptı. Kısmetse Olur'da Didem ve Adna'ın kavgaları konuşuluyor. Kısmetse Olur 352. fragmanında neler var? Kısmetse Olur 352. bölüm 7 Şubat fragmanında şok kavga. Kısmetse Olur son bölüm tek parça haberimizde... İşte Kısmetse Olur'da son gelişmeler ve Kısmetse Olur 352. yeni bölüm fragmanı...

ksmetse_olur_7_ubat

Kısmetse Olur evinde Adnan ve Didem ayrılığı damga vurdu. Adnan Didem'in yüzüğü atması sonucunda baygınlık geçirdi. Kısmetse Olur 7 Şubat fragmanında neler var?

Kanal D ekranlarının hafta için her gün izleyicileriyle buluşan evlilik programında evin popüler çifti Adnan ve Didem arasında kriz çıktı. Sevilen evlilik programı Kısmetse Olur haftanın açılışını yine olaylı yaptı. Adnan'ın yüzüğü çıkarması Didem'i büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.

Kısmetse Olur'da kimler elendi?

Kanal D ekranlarında yayınlanan sevilen evlilik programının eleme gecesinden bu yana sürprizler bitmiyor. İzleyicileri ekran başına kilitleyen Kısmetse Olur haftanın finali bölümünde eve iki isimden birden veda etti.

Kısmetse Olur evinde bu hafta birinci olan gelinlerden Sibel, damatlardan ise Gökhan oldu.

İlk defa birlikte birincilik alan çift, ödül yemeğinde de romantik anlar yaşadı.

Kısmetse Olur haftanın finalinde koruma altına alınan isimler ise Onur ve Aycan oldu.

Çoğunlu oyuyla eleme potasına kalan isimler ise Barış ve Gamze oldu. Seda Akgül’ün açtığı zarftan çıkan isimse herkesi şok etti. Kısmetse Olur haftanın finalinde yarışmaya veda eden isim hem gelin adayı hem de damat adayı oldu. İki kişinin programa veda etmesi yarışmacıları oldukça üzerken Gamze’yi kaybeden Sibel gözyaşlarına boğuldu.

Kısmetse Olur'da yeni adaylar kimler?

Kısmetse Olur evine haftanın ilk bölümünde dahil olan damat adayı Tuğçe Ergişi'nin eski sevgisi çıktı.

Kısmetse Olur'un yeni haftasında asıl bombayı Adnan ve Didem patlattı. Adnan'ın yüzüğü çıkarması Didem'i büyük bir hayal kırıklığına uğrattı ve son sözler çok sert oldu. Olaylı bölümün ardından yayınlanan Kısmetse Olur 7 Şubat fragmanına ise yeni bir kriz damga vurdu.

Kanal D'nin Kısmetse Olur evinde ilk olarak yeni damat aday Kemal, gelinler evine giriş yaptı. Kemal'i görür görmez büyük bir şaşkınlık yaşayan gelin adayı Tuğçe, bir anda gözyaşlarına boğuldu. Herkes neler olup bittiğini merak ediyordu. Yeni damat adayı Kemal, durumu açıklığa kavuşturdu. Tuğçe ile yaklaşık iki yıllık bir ilişki yaşadıklarını ve onun eski sevgilisi olduğunu itiraf etti. Uzun zaman sonra karşı karşıya gelen ikili arasında bir anda ipler gerildi...

Kısmetse Olur evinde Adnan ve Didem aşkında şok bir gelişme daha yaşanıyor. Ayrılığın eşiğine gelen Adnan ve Didem arasında neler yaşanacak? Kısmetse Olur'da geçtiğimiz haftadan bu yana dargın olan ve aralarında büyük tartışmalar çıkan çift Adnan ve Didem aşkında beklenmedik gelişmeler üst üste yaşanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur'da Adnan, Didem'le konuşmak için gelinler evine geliyor ve onla yaptığı ayrılık konuşması üzerine alyansını iade ediyor. Adnan'ın alyanası çıkarıp Didem'e vermesiyle olay bir anda boyut değiştiriyor. Didem, hıçkırıklara boğuluyor. Evin her köşesinde Adnan'la bir anısı olduğunu ve eğer ayrılırlarsa bu evde kalmak istemediğini söyleyen Didem'e diğer gelin adayları destek oluyor!

Kısmetse Olur Onur'a aileden veto!

Öte yandan Aycan'ın annesi Kısmetse Olur'a konuk oluyor. Onur ve Aycan ilişkisi hakkında yorumları merak edilen Nurcan Hanım, bu ilişkiiy desteklemediğini söyleyince olanlar oluyor. Onur'un ani çıkışları ve yükselmeleri nedeniyle izlerken çok üzüldüğünü belirten Aycan'ın annesi, bu tutumundan vazgeçecek mi? Onur, bu izlenimi sonlandırmak için nasıl hamle yapacak?
Kısmetse Olur evinde bu hafta bütün ilişkiler sekteye uğrardı. Tankut Tuğçe'yle ayrılmasının öfkesini Onur'dan çıkarıyor. Kısmetse Olur damatlar evinde çiftlerin adının yazılı olduğu tahtada bir tek Onur ve Aycan çiftinin kalması üzerine, Tankut'tan şaşırtan bir yorum geliyor. Tankut, evdeki ilişkilerin bitmesi ve kendi ilişkisinin öne çıkması amacıyla Onur'un bu duruma sevindiğini iddia ediyor. Bunun üzerine Onur ve Tankut arasında büyük bir kavga çıkıyor!

Kısmetse Olur'da şok gelişme: Tuğçe'nin eski aşkı eve dahil oldu

Tuğçe'nin evde kalabilmek için ilişki yaşadığını iddia eden damat adayı, ona karşı hiç bir hissi kalmadığını söyledi. Kemal'den duydukları ile büyük bir yıkım yaşayan Tuğçe gözyaşlarını tutamadı. Tuğçe'nin programa girdiğinden beri aday değiştirdiğini söyleyen Kemal, "Tuğçe'ye evde kalması için vazoya aşık olmasını söyleyin onu da yapar" diyerek herkesi şok etti.

Gelinler evinde gözyaşlarına boğulan Tuğçe ise, Kemal'in damatlar evine gidişiyle olan biteni anlatmaya başladı. Kemal hakkında ise şunları söyledi: "Kemal benim en büyük aşkımdı. Ondan severek ayrıldım. Ben kiminle evlenirsem evleneyim hiç farketmez aklım yine onda olacak" dedi...

Kısmetse Olur 6 Şubat Pazartesi günü neler yaşandı?

Adnan'ın yüzüğü çıkarması Didem'i büyük bir hayal kırıklığına uğrattı ve son sözler söylendi! Geçtiğimiz hafta boyunca araları gergin olan ve bir türlü barışmayan çift sonunda aradaki bağları kopardı. Kısmetse Olur'un diğer adayları haftalardır küs olan Adnan ve Didem çiftini barıştırmak için küçük bir oyun oynadılar. Didem'in ağzından Adnan'a bir mektup yazıyorlar ve gelinler evine gitmesini söylediler. Didem' e ise Adnan'ın bir sürpriz hazırladığını söyledi. Bu oyun sayesinde gelinler evinde bir araya gelen çift tam buzları eritiyor derken, Didem Adnan'a gelen mektubu kendisinin yazmadığını söyledi. Bunun üzerine Adnan da sürprizi de kendisinin hazırlamadığını itiraf edince olaylat koptu.

Kısmetse Olur: Didem'den yüzük hamlesi

Adnan'ın parmağında yüzüğü göremeyen Didem, o anın etkisiyle kendi yüzüğünü de çıkarıp attı! Adnan'a öfkelenen gelin adayı bu konuda Adnan'ı daha önce uyardığını, o yüzük parmağından çıktığı an bir daha kendisiyle olamayacağını söyledi. Bu hamle ile tüm bağlarını koparan çift yollarını ayırma kararı aldı. Didem'in son sözleriyle yıkılan Adnan, evi birbirine kattı. Öfkesini eşyalardan çıkaran Adnan'ı damat adayları sakinleştirmekte güçlük çekti. Yaşadığı strese daha fazla dayanamayan Adnan baygınlık geçidi, Didem ise gözyaşlarına boğuldu! Adnan ve Didem arasında buz gibi bir hava esti. Birbiriyle tamamen iletişimi koparan ikiliyi, diğer adaylar barıştırmak için epey uğraşsa da sonuç hüsran oluyor. Adnan, bir adım atıp Didem’le konuşmak istiyor ancak geri çevriliyor! Didem’in bu tavrından sonra gerilen Adnan, ailesiyle konuşma kararından vazgeçtiğini söyleyince evde dengeler bir anda değişiyor!

ksmetse_olur_350._blm

Kısmetse Olur son bölümde neler yaşanmıştı?

Kısmetse Olur'da ilk kriz elbise: Grçtiğimiz haftalarda Abant’ta baş başa bir tatil geçiren ikili yaşadıkları güzel dakikaların ardından yüzük takma kararı almıştı. İstanbul’a dönmeleriyle birlikte ikili arasında elbise krizi yaşanırken Didem’in elbisesini uygun bulmayan Adnan gelin adayının üzerinde yumurta kırmıştı. Elbisesinin kullanılamaz hale gelmesinin ardından gözyaşlarına boğulan Didem, kıyafetini değiştirmek zorunda kalmıştı.

Kısmetse Olur'da lens sorunu:Adnan’ın Didem’in üzerinde yumurta kırmasının ardından yapım ekibinden kendisine uyarı gelirken elenme stresi yaşayan ikili aralarındaki sorunları tatlıya bağlamıştı. Didem’e kendisini affettirmek isteyen Adnan bu kez kendi üzerinde yumurta kırarken Didem’den aldığı “Şov yapma” yanıtı ile büyük bir şok yaşamıştı. İkili yemek yediği esnada Didem’in lens taktığını fark eden Adnan lensini çıkarmasını istese de gelin adayı yine sevgilisinin isteğini reddetmişti.

ksmetse_olur_pazartesi

Kısmetse Olur'da aile krizi: Yüzük taktıktan sonra sorunlar yaşamaya devam eden ikili arasında bu kez aile krizi patlak verdi. Didem’in kıyafetlerinin ve davranışlarının ailesi tarafından hoş karşılanmayacağını ima eden damat adayı Didem’in yine ağlamasına neden olmuştu. Gelin adayı ise yaptığı açıklamada kendisinin de bir ailesi olduğunu belirterek bu duruma düşecek hiçbir şey yapmadığını ifade etmişti. İkili arasında yaşanan sorunların devam etmesi üzerine Didem 3 Şubat’ta ekrana gelen yeni bölümde yüzüğünü çıkarma kararı aldı.

Ancak Aycan'ın sosyal medyada çıkacak olan son resimlerden sonra çiftin arasının bozulması bekleniyor. Tuğçe ve Aycan ise kavga edecekler. Aycan ise Kısmetse Olur evinde bir kez daha ihtar alacak. Bu haftanın birincilerinin Tankut ile Didem olması beklenirken haftanın finalinde eleme yapılmayacağı ise son gelen haberler arasında yer alıyor.

GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.