Kısmetse Olur yarışmacıları Batuhan ve Oğulcan Nişantaşı'nda birbirine girdi: Masa ve sandalyeler havada uçuştu

Evlilik programı Kısmetse Olur Aşkın Gücü ile sosyal medyada fenomeni haline gelen yarışmacılardan Batuhan Boz ve Oğulcan Yılmaz, Nişantaşı'nda bir kafede tekme tokat birnirine girdi. Masa ve sandalyelerin havada uçuştuğu kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Geçtiğimiz Pazar günü saat 15.40 sıralarında Şişli Nişantaşı’nda meydana gelen olayda, Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasında tanınan Batuhan Boz, aralarında husumet bulunan Oğulcan Yılmaz tarafından Şişli Nişantaşı’nda bulunan bir kafeteryaya davet edildi.

TARTIŞMA BÜYÜDÜ

Kafeteryaya arkadaşı Barkın Şerefhan ile birlikte giden Batuhan Boz, burada Oğulcan Yılmaz ve yanındaki kalabalık bir grup tarafından saldırıya uğradı. Batuhan Boz ve arkadaşı, kalabalık grup tarafından dakikalarca darp edildi. Kavga kafedeki müşteriler tarafından güçlükle ayırıldı. Tekme, yumruk ve sandalyelerin havada uçuştuğu anlar ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Kısmetse Olur yarışmacıları Batuhan ve Oğulcan Nişantaşı'nda birbirine girdi: Masa ve sandalyeler havada uçuştu

CEP TELEFONU DA ÇALINDI

Kavga sonrası arkadaşıyla birlikte darp raporu alan Batuhan Boz, emniyete verdiği ifadede yaklaşık 70 bin lira değerinde cep telefonunun çalındığını iddia etti. İhbar üzerine gözaltına alınan taraflar emniyete götürüldü. Oğulcan Yılmaz ise Batuhan Boz'a ait olduğu öne sürülen telefonu polise teslim etti. Oğulcan Yılmaz ve diğer saldırganlar hakkında “Kasten Yaralama”, “Tehdit ve Hakaret” suçlarından adli işlem yapıldı. Taraflar ifadeleri alınması sonrasında savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Kısmetse Olur yarışmacıları Batuhan ve Oğulcan Nişantaşı'nda birbirine girdi: Masa ve sandalyeler havada uçuştu ile ilgili etiketler Kısmetse Olur Kavga Nişantaşı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.