Kısmetse Olur Mehtap Taşkıran'ın kızının sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme

Yayınlandığı dönemde büyük ses getiren, Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Kısmetse Olur yarışmacılarından Mehtap Taşkıran kızı Su'nun iki gün içerisinde iki ameliyat geçirdiğini duyurarak Instagram'da yaptığı paylaşımla yardım çağrısında bulunmuştu. Taşkıran kızının sağlık durumuyla ilgili güzel haberi duyurdu.

Bir döneme damgasını vuran Kısmetse Olur yarışmasının sivri dilli üyelerinden Mehtap Taşkıran geçtiğimiz günlerde Instagram hesabı üzerinden yürek yakan bir paylaşımda bulunarak beyin kanaması geçiren ve ameliyat olan kızı Su için yardım istemişti. 'Çocuğum ölecek zaten bir kez ihmal oldu diye ikinci ameliyata acil aldılar. Çocuğum ölmeden yardım eder misiniz?' ifadelerini kullanan Taşkıran bugün güzel haberi takipçileriyle paylaştı.

Taşkıran, kızı Su'nun uyandığını, durumunun iyi olduğunu ve serviste yer olmadığı için yoğun bakımda tutulduğunu söyledi. Kızı için dua eden takipçilerine teşekkür eden Taşkıran, ''Mujde ! BUGÜN cifte bayram Muhammet (sav) aşkina.Rabbim yavrumu bana bagasladi & ZOR u basardik .Uyandi Yarenim ....solunum cihazindan ayirmislar... dunden beri, makinasiz nefes aliyormus.Su an beyin bolumu servisinde yer olmadigi icin yogunbakimda bekliycek.insallah ordaki son gecesi olur . 10 gundur ayri kaldik cok zor bi surec ti gecmek bilmedi... bu gecede nasil gececek bilmiyorum ... en azindan normal musahadeye alinmasi umut verici hala korkuyorum bi aksilik olur diye yuregim hopluyo ...dua okuycam bol bol.Yogun bakimda olan olmayan bütün hastalara rabbim sifa versin . Inancima ortak olan guzel insanlar iyiki varsiniz .Acima ortak oldunuz ,mutlulugumada ortak olun ...hepinizi kucakliyorum .Rabbim dua eden herkesten razi olsun .Boyle birgeceye denk geldik... cildiriyorum zamansiz guzel tesaduflere ,belki de yeni bir hayat basliyo bizim icin ben cok umutluyum daha guzel olucagandan yeniden dogdun kizim ,yeniden hayata baglandin seni veren Allah a kurban olurum .Şafi ismiyle şifa ver yarabbi sesimizi duydun elhamdurillah'' ifadelerini kullandı.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MEHTAP TAŞKIRAN (@mehtaptaskran1)'in paylaştığı bir gönderi

 

 

Kısmetse Olur Mehtap Taşkıran'ın kızının sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme ile ilgili etiketler Sosyal Medya Mehtap Taşkıran Kısmetse Olur
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.