'Kısmetse Olur' Cansel Çördük'ten Mehmet Ali Erbil ifşası: ''Paralı sapık!''

Bir dönem yarışmacı olarak katıldığı 'Kısmetse Olur' adlı izdivaç programıyla adını duyuran, Instagram'dan paylaştığı iddialı pozlarıyla dikkat çeken 27 yaşındaki Cansel Çördük, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kendisine 14 yaşındayken mesajlat attığını ve otele çağırdığını söyledi. Çördük'ün Erbil hakkındaki itirafları duyanları şaşkına çevirdi.

Gelin adayı olarak katıldığı Kısmetse Olur yarışmasıyla adını duyuran ve şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Cansel Çördük'ün Mehmet Ali Erbil hakkındaki itirafı olay oldu. Ünlü fenomen henüz 14 yaşındayken Mehmet Ali Erbil'in kendisine ilişki teklifi ettiğini söyledi.

Çördük, 500 bine yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından hayrete düşüren bir itirafta bulundu. Çördük, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil için 'paralı sapık' ifadelerini kullanarak başından geçen olayı paylaştı.


''BENİ OTELE ÇAĞIRDI!''


Cansel Çördük, Mehmet Ali Erbil ile ilgili yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Mehmet Ali Erbil, ben 14-15 yaşındayken bir arkadaşımdan rızam olmadan numaramı alıp aradı. Beni flört etmek için otele çağırdı. Bu piyasada bu çok yaygın. İyi ki yaşımın saflığına düşüp bir hata yapmadım. 18 yaş altındaki kızlar maalesef böyle şeylere ya da vaatlere çok kanıp travmatik cinsel şeyler yaşıyorlar. Lütfen hayatta hiçbir şey için acele etmeyin kimseye kendinizi kullandırmayın. Özellikle bu tip paralı sapıklara."

mehmet ali erbil

 

 

'Kısmetse Olur' Cansel Çördük'ten Mehmet Ali Erbil ifşası: ''Paralı sapık!'' ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil cansel çördük kısmetse olur cansel
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.