Kısmetse Olur Aycan Varış yakın arkadaşının eski eşi Burak Öztürk ile evleniyor

Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan evlilik programı 'Kısmetse Olur'un yarışmacılarından Aycan Varış'ın evlilik teklifi aldığı ve nikah masasına oturmaya hazırlandığı sevgilisi eski yapımcı ve kozmetik işiyle uğraşan Burak Öztürk, çok yakın arkadaşı Sema Bayraktar’ın eski eşi çıktı. Arkadaşının eski eşiyle hayatını birleştirecek olan Aycan Varış hakkındaki eleştirilere yanıt verdi.

2015-2017 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan 'Kısmetse Olur' yarışmasının gelin adaylarından biri olan Aycan Varış, yakın arkadaşı Sema Bayraktar'ın eski eşi Burak Öztürk ile evlenme kararı aldı.

Aycan Varış'ın, yakın arkadaşı olan Sema Bayraktar'ın eski eşi Burak Öztürk ile evlenecek olması sosyal medyada tartışma yarattı. Hakan Altun’u izlemeye gittiği sahnede sevgilisi Burak Öztürk’ten evlenme teklifi alan Aycan Varış, “Evet” yanıtını vererek büyük bir mutluluk yaşadı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla katılan Aycan Varış kendisi hakkında sosyal medyada çıkan iddialara yanıt vererek, “Öncelikle bu konuda burada gözükmekten çok utanç duyuyorum. 7-8 senedir sosyal medyanın tanınan çok ünlü isimlerindenim. Bu durum o kadar çok uzatılıp karalamam kampanyasına dönüştü ki çok rahatsızım. Öncelikle ne evli bir adamdan evlenme teklifi aldım ne de herhangi bir çifti ayırdım. Durumun uzaması bana çok saçma geliyor. Ben o yanımdaki beyefendi Burak’ı çok yeni tanıdım. 2 haftadır da sevgili gibi birlikteyiz. Bir önceki günde evlilik teklifi aldım kendisinden. Çok yeni tanıdığım için bana biraz komik geldi. Bunu ben planlamadım. 3-4 yıl önce boşandığı eski eşi de bir arkadaş toplantısında aynı masada oturduğum kişiydi. Kendisi ile bir bağlantım yoktu.” dedi.

Buna cevaben Sema Bayraktar ise yine telefonla katıldığı canlı yayında Aycan Varış’ın eski eşi Burak Öztürk’ü gecenin 3’ünde eve aldığını söyleyen Sema Bayraktar, “Öncelikle yayına çok çekinerek bağlandım. Çünkü muhtemelen 1 saat kadar sonra abim bunu duyduğunda ciddi bir azar işiteceğim. Fakat yinede bir şey söylemek istiyorum. Ortada çok büyük bir yalan var. Aycan’ı eski kocamla iş yapsın diye ben tanıştırdım. Benim eski kocam olduğumu biliyordu. Şaka mı yapıyor? Namuslu rollerini kesmesini istiyorum. Ben kendisine Burak’ın numarasını attım. İş yapmaları için tanıştılar. Kendilerine prim yapıyorlar. Aycan 6 Şubat’ta gecenin 3’ünde eski eşimi kendi evine aldı. 10 gün sonrada sevgili oldular. Bunların hepsi yazılı kayıtlı.” ifadelerini kullandı.

Oyuncu Ufuk Bayraktar'ın kız kardeşi olan Sema Bayraktar, 2017 yılında Burak Öztürk ile evlenmişti. Çiftin evliliği çok kısa sürdü.

Kısmetse Olur Aycan Varış yakın arkadaşının eski eşi Burak Öztürk ile evleniyor ile ilgili etiketler Sema Bayraktar Aycan Varış Burak Öztürk Kısmetse Olur
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.