Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının yeni yarışmacısı, tarihin en büyük dolandırıcısının eski sevgilisi çıktı!

Bir döneme damga vuran evlilik programlarından olan Kısmetse Olur, seneler sonra dijital platform ile geri döndü. Yarışmacıları ile dikkat çeken programda, şok bir detay ortaya çıktı.

Bir döneme damgasını vuran evlilik programları arasında yer alan ve farklı konsepti sayesinde milyonlarca kişi tarafından takip edilen Kısmetse Olur, ilk olarak 2015 tarihinde izleyicilerin karşısına çıktı. O dönem içerisinde büyük yankı uyandıran evlilik programı, sonrasında RTÜK’ün evlilik programlarını yasaklaması sebebi ile Kanal D’nin dijital platformuna taşındı ancak orada istediği başarıyı elde edemeyince platforma veda etti.

“Kurgu”, “kurgu değil” tartışmalarına konu olan ve ciddi bir hayran kitlesine sahip olmayı başaran Kısmetse Olur programı, yayında olmadığı yıllarda dahi sosyal medya kullanıcıları tarafından gündemde tutulmayı başardı. Senelerdir yeniden yayınlanması beklenen fenomen program, bu sene YouTube konsepti ile geri döndü. “Kısmetse Olur: Aşkın Gücü” ismi ile haftanın 6 günü YouTube üzerinden yayınlanan evlilik programı, başarısı ile herkesi şaşırttı. Her akşam saat 18:30’da platforma yüklenen yeni bölümleri milyonlarca kişi tarafından seyredilen yarışma programı, konsepti ile olduğu kadar yarışmacıları ile de dikkat çekti.

9 kadın ve 9 erkekten oluşan Kısmetse Olur kadrosu, her hafta elenen bir yarışmacının yerine gelen yeni yarışmacı ile izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ederken son yarışmacı herkesi şaşırttı. Gelin adaylarından Tuğçe’nin elenmesinin ardından yarışmaya dahil olan Eslem Sena Nur isimli yarışmacı, özel hayatı ile herkesi şaşkına çevirdi.

ESLEM SENA NUR YARIŞMAYA DAMGASINI VURDU!

Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının yeni yarışmacısı, tarihin en büyük dolandırıcısının eski sevgilisi çıktı!

Dün yayınlanan bölümde yarışmaya dahil olan 22 yaşındaki Eslem Sena Nur, rahat tavırları ve güzelliği ile programa damgasını vurmayı başardı. Magazin programı sunuculuğu yapan aynı zamanda da ses eğitimi aldığını belirten Eslem, gelir gelmez Furkan ile yakınlaşarak herkesi şaşkına çevirdi.

ESKİ SEVGİLİSİ ORTAYA ÇIKTI!

22 yaşında olduğunu söyleyen Eslem Sena Nur’un araştırmaya başlayan Kısmetse Olur izleyicileri, Nur’un eski sevgilisini öğrenince şaşkınlık yaşadı. Nur’un eski sevgilisi tarihi Thodex vurgununun planlayıcısı Faruk Fatih Özer çıktı.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının yeni yarışmacısı, tarihin en büyük dolandırıcısının eski sevgilisi çıktı! ile ilgili etiketler Kısmetse Olur
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.