Kıskançlık krizine giren kadın, 30 yıllık kocasını diri diri yaktı! Korkunç cinayet anbean kaydedildi...

Brezilyalı bir adamın şoke eden ölümü tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. Ana Maria Paixao isimli kadın elinde bir şişe sıvıyla Rio de Janeiro'daki bir mağazaya geldi ve 30 yıllık kocası Andre Chapeta'nın üzerine döküp adamı ateşe verdi.

DİKKAT: GÖRÜNTÜLER HASSAS İÇERİKLER BARINDIRMAKTADIR

"Kıskanç" bir kadının kocasını alkole bulayıp acımasız bir şekilde diri diri yaktığı anlar tüm dünyada ügndem oldu.

Güvenlik kameraları, Ana Maria'nın 50 yaşındaki kocasına doğru yürüdüğünü, onu alkol olarak tanımlanan yanıcı bir sıvıya batırdığını ve ardından onu çakmak kullanarak ateşe verdiği anbean kaydetti.

Karısı tarafından canlı canlı ateşe verilen adam hayatını kaybetti.

Kıskançlık krizine giren kadın, 30 yıllık kocasını diri diri yaktı! Korkunç cinayet anbean kaydedildi...

KOCASINI ATEŞE VEREREK ÖLDÜRDÜ, SERBEST BIRAKILDI

Polis, kadının öfkesinin "kıskançlık" nedeniyle gerçekleştiğini doğruladı ancak kadın, tutuklanmasından birkaç saat sonra serbest bırakıldı çünkü mahkeme, polisin tutukluluk talebine henüz karar vermemişti. Şu anda parmaklıklar ardında olup olmadığı henüz belli değil.

Saldırı, Pazartesi sabahı erken saatlerde Brezilya'nın en kalabalık ikinci şehri olan Rio de Janeiro'nun Jardim America bölgesindeki balıkçı işletmesinde meydana geldi. Andre Luiz dört gün hastanede kaldı ancak daha sonra hayatını kaybetti.

Kıskançlık krizine giren kadın, 30 yıllık kocasını diri diri yaktı! Korkunç cinayet anbean kaydedildi... - Resim : 2

Kıskançlık krizine giren kadın, 30 yıllık kocasını diri diri yaktı! Korkunç cinayet anbean kaydedildi... ile ilgili etiketler Brezilya cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.