Kısıtlamayı delen Emrecan Sabancı çamura saplandı

Hafta sonu kısıtlamasını Sakarya'nın Sapanca ilçesindeki bir otelde arkadaşları ile birlikte geçiren Ali Sabancı’nın oğlu Emrecan Sabancı'nın aracı dere yatağına saplandı. AFAD ekiplerince kurtarılan Emrecan Sabancı ve arkadaşları otele götürülürken, cip de traktörle çekildi.

Olay sabah saatlerinde, Sakarya'nın Sapanca ilçesinin Ünlüce Mahallesinde bulunan Sarp Deresi'nde meydana geldi.

Hafta sonu kısıtlamasını Sapanca’da bulunan bir otelde geçiren Ali Sabancı'nın oğlu Emrecan Sabancı 3 arkadaşıyla gezmek için otelden çıktı.

LÜKS CİP DERE YATAĞINA SAPLANDI

Sabancı, bir süre sonra kullandığı lüks cipiyle girdiği dere yatağına saplandı. Arkadaşları ile birlikte mahsur kalan Sabancı, polis ekiplerini arayarak yardım istedi.

Kısıtlamayı delen Emrecan Sabancı çamura saplandı

Yardım çağrısı sonrası olay yerine giden polis ve AFAD ekipleri yardım bekleyen Emrecan Sabancı ile arkadaşlarını araçtan çıkarttı.

NAVİGASYON YÖNLENDİRMESİYLE ORMAN YOLUNA GİRDİLER

Polis aracıyla güvenli bölgeye alındıktan sonra başka bir araçla otellerine gönderilen Sabancı ve arkadaşları, battıkları orman yoluna navigasyonun yönlendirmesiyle girdikleri ve sonrasında araçları ile derede mahsur kaldıklarını söyledi.

Kısıtlamayı delen Emrecan Sabancı çamura saplandı - Resim : 2

Öte yandan, dere yatağına saplanan lüks cip bir traktörle dere yatağından çekilerek çıkarıldı.

EMRECAN SABANCI KİMDİR?

Emrecan Sabancı, Türk iş adamı ve Sabancı Ailesi'nin 3. kuşak üyesi olan Ali Sabancı'nın oğludur.

Kısıtlamayı delen Emrecan Sabancı çamura saplandı - Resim : 3

DHA

Kısıtlamayı delen Emrecan Sabancı çamura saplandı ile ilgili etiketler Sakarya sabancı çamur emrecan sabancı ali sabancı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.