Kısıtlamaları hiçe sayıp otel terasında meşaleli parti yaptılar!

Beyoğlu'nda bir grup otelin teras katında kısıtlamaları hiçe sayarak doğum günü partisi düzenledi. Meşaleli partide maske bile takmayan grup iç içe eğlenerek, şampanya patlatıp nargile ve sigara kullandılar. O anlar kameraya saniye saniye kaydedildi.

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, önceki gün Gümüşsuyu’ndaki bir otelde meşaleli doğum günü partisi düzenlendiği ihbarını aldı.

KORONAVİRÜS TEDBİRLERİNİ HİÇE SAYDILAR

İhbarı değerlendiren ekipler, otelin teras katında çok sayıda kişinin maske bile takmadan iç içe, yüksek sesli müzikler eşliğinde eğlendiğini gördü. Polis ekipleri bunun üzerine eğlenceyi sonlandırarak işletmeye ve içeridekilere “Umumi Hıfzıssıhha Kanununa Muhalefet” maddesinden idari işlem uyguladı.

Kısıtlamaları hiçe sayıp otel terasında meşaleli parti yaptılar!

SKANDAL ANLAR KAMERALARA YANSIDI

Alkol, sigara ve nargilenin de kullanıldığı ve şampanyanın patlatıldığı görülen mekan yapılan işlemlerin ardından boşaltıldı. Grubun eğlendiği anlar ise kameralara yansıdı.

Kısıtlamaları hiçe sayıp otel terasında meşaleli parti yaptılar! - Resim : 2

Kısıtlamaları hiçe sayıp otel terasında meşaleli parti yaptılar! ile ilgili etiketler Beyoğlu Parti otel doğumgünü teras kısıtlama

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.