Kısa çalışma ödeneği uzatılacak mı? KSÖ ne zaman bitecek?

Pandemi nedeni ile nakdi ücret desteği ve işten çıkarma yasağının süresinin uzatıldıktan sonra kısa çalışma ödeneğinin akıbeti merak edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha önceen kısa çalışma ödeneğinin mart ayında sona ereceğini açıklamıştı.

Birçok vatandaşın yararlandığı kısa çalışma ödeneğinin uzatılması gündem oldu. Vatandaşların pandemi süreci ile birlikte merak ettiği bir diğer konu ise KSÖ ödemeleri ne zaman bitecek sorusu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha öncelerden kısa çalışma ödeneği hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Nakdi ücret desteği ile işten çıkarma yasağının tekrar uzatılması ardından Mart ayında sonlanacak olan KSÖ hakkındaki detaylar haberimizde.

Kısa çalışma ödeneği uzatılacak mı?

Daha öncelerden 31 Mart tarihine kadar uzatılan kısa çalışma düzenlemesi hakkında, taleplere bağlı olarak bir değişiklik olup olmayacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacaktır. Yasaya göre, destek ödemeleri Haziran ayı sonuna kadar verilebilecektir.

Kısa çalışma ödeneği uzatılacak mı? KSÖ ne zaman bitecek?

Cumhurbaşkanı açıkladı 2 ay daha uzatıldı

Resmi Gazete'de yayımlanması ardından Cumhurbaşkanı Kararı ile işverenin çalışanını işten çıkarma yasağı 17 Mart'tan itibaren tekrar 2 ay daha uzatılmıştır.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Resmi Gazete'de yayımlanan kararı sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk istihdamı korumak için tedbirlerin alındığını açıkladı.

Kısa çalışma ödeneği uzatılacak mı? KSÖ ne zaman bitecek? ile ilgili etiketler kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı uzatılacak mı KSÖ ne zaman bitecek
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.