Kırşehir müftüsünün trafik duası izle! Trafikten sen bizi kurtar ya rabbi videosu

Kırşehir'de düzenlenen bir etkinliğe katılan il müftüsü, törende yaptığı trafik duası ile sosyal medyada büyük ilgi gördü. Kırşehir müftüsünün trafik duası izle! Trafikten sen bizi kurtar ya rabbi videosu izleme linki haberimizde...

Kırşehir’de alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak adına düzenlendi. Törene İl Müftüsü Yaman'ın ''Trafikten sen bizi kurtar ya Rabbi'' duası damga vurdu. Kırşehir müftüsünün trafik duası izle! Trafikten sen bizi kurtar ya rabbi videosu ve duanın metni haberimizde yer alıyor.

Kırşehir müftüsünün trafik duası izle! Trafikten sen bizi kurtar ya rabbi videosu
KIRŞEHİR MÜFTÜSÜNÜN TRAFİK DUASI
Kırşehir’de alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak adına ‘Kırşehir’i seviyorum bisiklete biniyorum’ etkinliği düzenlendi. Törene İl Müftüsü Mehmet Yaman'ın ''Trafikten sen bizi kurtar ya Rabbi'' duası damga vurdu.

Kırşehir’in trafik sorununu çözeceği söylenen bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması adına Kırşehir’de bisiklet turu düzenlendi. Törende Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci de bir konuşma yaptı.

 

"TRAFİK YOĞUNLUĞUNDAN SEN BİZİ KURTAR YARABBİ"
Kırsehirhabertürk'ün aktardığına göre, bisiklet turu etkinliğinin ardından katılımcılara bisiklet hediye etmek için kura da çekildi.

Kura çekilmeden önce Kırşehir İl Müftüsü Mehmet Yaman ise ilginç bir dua okudu. Müftü, "Yarabbi bu birlik ve beraberiliğimizi sürekli daim eyle, bizlere sağlıklı nesiller ihsan eyle, bize sağlıklar, bereketler ihsan eyle. Esnafımıza, tüccarımıza bereketli kazançlar ihsan eyle. Memleketimizi, milletimizi özellikle şehrimizi her türlü bela, musibetten, kazadan, beladan, trafik yoğunluğundan sen bizi kurtar yarabbi" dedi.

KIRŞEHİR MÜFTÜSÜ MEHMET YAMAN
Mehmet Yaman, 07.09.1960 Kahramanmaraş doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Kahramanmaraş’ta tamamlayan Yaman, 1985 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat fakültesinden mezun olmuş, tankçı asteğmen olarak yaptığı vatani görevinin ardından 1995-1997 (12. Dönem) Haseki Dini Yüksek İhtisas Merkezinde eğitimini tamamlamıştır.

İyi derecede Arapça, orta derecede Hollandaca ve yine orta derecede Almanca bilen Yaman, sırasıyla aşağıdaki görevlerde bulunmuştur:
1) İstanbul-Çatalca-Aydınlar Köyü İmam-Hatipliği
2) İstanbul-Üsküdar-Cennet Kuran Kursu Öğreticiliği ve Yöneticiliği
3) Tekirdağ-Malkara İlçe Vaizliği
4) Ordu-Mesudiye İlçe Müftülüğü
5) Hollanda-Hilversum-Mevlana Camii İmam-Hatipliği
6) İstanbul-Sultanbeyli İlçe Vaizliği
7) Adıyaman-Gölbaşı İlçe Müftülüğü
8) Antalya- Kumluca İlçe Müftülüğü
9)Pendik İlçe Müftülüğü
10)Kadıköy İlçe Müftülüğü
11) Kırşehir İl Müftülüğü

İlk resmi nikahı kıydı
Müftülere nikah kıyma yetkisinin verilmesiyle birlikte Kırşehir Müftüsü Mehmet Yaman, ilk kez resmi nikah kıydı.

Müftülükten yapılan yazılı açıklamaya göre, müftülük binasında düzenlenen törende Yaman, Mustafa Çoban ile Ayşegül Türkmen çiftinin nikahını kıydı.

Genç çiftlere evlilikle ilgili tavsiyelerde bulunan Yaman, şahitler huzurunda çifte evlenme kütüğünü imzalattı. Evlilik cüzdanını geline veren Yaman, çifte Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Nikah töreninde konuşan Müftü Yaman, "Kırşehir'de müftülük olarak il resmi nikahı kıydık. Evlilik insanın hayatındaki dönüm noktalarından birisidir. Bu yolda ilk adımı atan çifte evliliğin İslam dinindeki önemini anlattık, tavsiyelerde bulunduk. Genç ailemize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kırşehir müftüsünün trafik duası izle! Trafikten sen bizi kurtar ya rabbi videosu ile ilgili etiketler kırşehir müftüsü trafik duası izle trafikten sen bizi kurtar ya rabbi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.