"Kırmızılı teröristlerin yanında cennet ışığında pembeleşen yanağın konuşulur kim bilir..."

Haber 7 yazarı Esra Elönü, terör örgütü PKK tarafından şehit edilen ve henüz yeni atanmış Müzik öğretmeni Aybüke Yalçın'ın ardından kaleme aldığı yazıda "Allah o yiğitlere, Aybüke’ye Yunuslara, Yasinlere, Fıratlara .. cennetiyle sesleniyordur. Bunların derdi sadece iman, bunların hedefi göğe açılmış ellerden evlatlar çalmak, bunların derdi fidanların daldığı deryayı vurmak" dedi.

Esra Elönü köşesine şunları yazdı:

Bir garip ölmüş diyeler, Üç günden sonra duyalar, Soğuk su ile yuyalar, şöyle garip bencileyin.. Çakallar, cehenneme hazırlıksızdır lakin yiğitler cennete hazırlıklıdır. Cennetin doğusu batısı yok Aybüke şehadet deryasında.. Öyle durduk göğe yağan şehitleri izliyoruz.

Anladım ki bir yerde kanla havlayan, imana hançer uzatan,kalbi bedduanın tırnak iziyle dolu, sadece omurgasız et oluğu hainler, alçaklar varsa ve bu alçaklarla sadece imanıyla savaşan, cephanesi anne duası yiğitler varsa,

Allah o yiğitlere, Aybüke’ye Yunuslara, Yasinlere, Fıratlara.. cennetiyle sesleniyordur. Bunların derdi sadece iman, bunların hedefi göğe açılmış ellerden evlatlar çalmak, bunların derdi fidanların daldığı deryayı vurmak.

Şimdi yüksek sesle, Allah’ın yarattığı o yüce dağları kirleten cüsselerinize doğru bağırıyorlar.. “ Aybüke’yi niye vurdunuz”.. Zırhı sadece saflığı temizliği olan bir ceylanı vurarak, hangi kaleyi düşürdünüz. Kuduruyorsunuz ama olmuyor işte, ne dağıttığınız kafada şehadet fikrini engelleyebildiniz ne de parçalayarak kalbini imanını deldiniz.

Cennet toprağının sakini Aybüke, annen seni çağırdı sense şehadeti. Bir derviş gibi, secde tazesi hicreti.

Siz giydiğiniz anne eteğinin belini gevşetmeden bu hakikati göremeyeceksiniz. Siz ana kucağı iman olan bir yiğidi sadece eteğin altından pusuya yatırıp devirebilirsiniz. Adamlığınız zaten tanınmaz halde niye ağız burun bez parçalarına dolanıyorsunuz.

Daha düne kadar konuşulan yüreğindi Aybüke, serçelerin ağzındaydı kalbin ki merhametin nimettir kuşlara. Şimdi şehadetin konuşuluyor, şimdi oradaki cennet serçelerine zafer ilahileri öğreten, iyiliğin konuşuluyor.

Kırmızılı teröristlerin yanında cennet ışığında pembeleşen yanağın konuşulur kimbilir. O içinde kalan öğretmenlik uhdesi cennette devam etsin Aybüke. İlk sınıfı sana versinler ve yaralı ceylanları sana sarsınlar cennetteki okulunda..

Seni öldürende iman da yok, şeref de.. Seni öldürenlerin 22 yaşında bir fidanı olmadı.. Bu dağ baltaları papatyaları yaşatmaz. Sen o kırmızı örtüyle, muradını alamadan cennet muradına eriştin..

Bir garip ölmüş diyeler, Üç günden sonra duyalar, Soğuk su ile yuyalar, şöyle garip bencileyin..

"Kırmızılı teröristlerin yanında cennet ışığında pembeleşen yanağın konuşulur kim bilir..." ile ilgili etiketler Esra Elönü aybüke yalçın
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.